BAŞKAN DİNÇER ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE İHYA EDECEĞİZ

BAŞKAN DİNÇER “ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE İHYA EDECEĞİZ”

HABER 25.01.2024 17:39:00
BAŞKAN DİNÇER ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE İHYA EDECEĞİZ

BAŞKAN DİNÇER “ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE İHYA EDECEĞİZ”

Ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlar tarafından içtenlikle karşılanan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimiz için durmak yok, yorulmak yok. Yüz yüze, gönül gönüle diyerek çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan gece gündüz çalışarak Aksaray’ımızı hep birlikte ihya edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, günün büyük kısmını esnaf ve vatandaş ziyaretine ayırıyor. Belediye Başkanı Dinçer, yerel seçim çalışmalarını Zincirli ve Dere Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek sürdürdü.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ziyaretine AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez ilçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ziyaret sırasında vatandaş ve esnaflarla doğrudan temas kurdu. Esnaf ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Dinçer, kıraathanede vatandaşların çay ikramını geri çevirmedi. Fırıncı esnafının küreği ile fırından ekmek çıkardı.

Aksaray’ı kapı kapı dolaşacağını ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak her zaman birinci önceliğimiz arasında yer alıyor” dedi.

5 yıllık Belediye başkanlığı görevinde olduğu gibi yeni dönemde de insanı merkez alan hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışacaklarının taahhüdünü veren Başkan Dinçer, “Yeni Aksaray Yüzyılı başlıyoruz” mottosuyla seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

BAŞKAN DİNÇER, MOTOLUX FABRİKASINI ZİYARET ETTİ
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, beraberindeki heyet ile birlikte birçok kişiye istihdam olanağı sağlayan, ülke ekonomisine katkıda bulunan aynı zamanda Aksaray Belediyespor’un isim sponsoru olan Motolux firmasını ziyaret ederek fabrika çalışanlarıyla sohbet etti. Başkan Dinçer, Motolux firması yetkilerine Aksaray Belediyespor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.


ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10254,55%0,45
  • DOLAR

    32,34% -0,06
  • EURO

    34,84% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2377,20% -0,80
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.