BAŞKAN DİNÇER ŞEHİT PİLOT HAMZA GÜMÜŞSOY FEN LİSESİNDE AĞAÇLANDIRMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE GELECEĞE NEFES OLMAYA DEVAM EDİYORUZ’’

HABER 12.10.2022 13:28:00
BAŞKAN DİNÇER ŞEHİT PİLOT HAMZA GÜMÜŞSOY FEN LİSESİNDE AĞAÇLANDIRMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesinde öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi. 

Şehir genelindeki tüm okulları belirli periyotlarda ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesinde yaptığı ziyarette okul idarecileri ve öğretmenlerle de istişarelerde bulundu. Okulun ihtiyaçlarını öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Dinçer beraberindeki ekiplerine taleplerin karşılanması ve ihtiyaçların giderilmesi için talimat verdi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in okulda ziyaret yaptığı esnada Belediye ekipleri mobil ikram araçlarından öğrencilere çorba ve tatlı ikramında bulundular. 

Okul idarecileri ve öğretmenlerle istişareler gerçekleştiren Başkan Dinçer öğrencileri sınıflarında ziyaret ettikten sonra öğrencilerle birlikte okul bahçesinde gerçekleştiren ağaçlandırma etkinliğine katıldı.  Başkan Dinçer öğrencilerle birlikte 2 bin meşe palamudunun tohumlarını fidan olması için toprakla buluşturdu. Başkan Dinçer, Okulun Bahçesine ekilen meşe palamudu tohumlarını öğrencilere emanet etti.  Ağaçlandırma etkinliği sonrasında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer öğrencilerle okul bahçesinde bulunan kamelyalarda sohbet ederek çay içti. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Dinçer, kendi öğrencilik yıllarında yaşadığı anılarını da öğrencilerle paylaştı. 

Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesinde düzenlenen ağaçlandırma etkinliğinde açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, şehir genelinde toplam 100 bin adet fidan dikimi gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrimizi her alanda güzelleştirmek için birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalardan bir tanesi de yeşil alan varlığımızın artırılmasıdır. Bu kapsamda parkları, orta refüjleri, kaldırımları ve millet bahçeleri gibi ağaçlandırmaya uygun olan neresi varsa yetişmiş ağaçlarla donatıyoruz. Bizler gelecek nesillerimize alt yapısıyla, modern kent kimliğiyle ve doğasıyla yaşanabilir bir şehir bırakmanın gayreti içerisinde çalışıyoruz. ‘’ Dedi. 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.