BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHİT AİLELERİ, ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİ”

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHİT AİLELERİ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİ

HABER 19.04.2022 13:16:00
BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHİT AİLELERİ, ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİ”


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Şehitler Haftası dolayısıyla Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ünal Demir’in ailesini ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 02 Ekim 2007 tarihinde Şırnak Küpeli Dağı’nda bölücü örgüt mensuplarınca döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ünal Demir’in merkeze bağlı Tatlıca Köyü’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Ziyarete köy muhtarı Sedat Çanta da eşlik etti. 

Şehidin babası Ramazan Demir ve ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Dinçer, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ünal’ın fotoğrafları ve eşyalarının bulunduğu odayı inceledi. “Şehitlerimiz sayesinde özgür bir vatanda yaşıyoruz” diyen Başkan Dinçer, kapılarının şehit ailelerine her zaman açık olduğunu belirtti.

Başkan Dinçer, 15 yıl önce şehadete eren Uzman Çavuş Ünal Demir ve tüm şehitlerin emanetine sahip çıkacaklarının altını çizerek; “Şehitlerimiz için ne yapsak azdır, onların hakkı ödenmez. Vatan savunmasında gözlerini kırmadan canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bize emanettir. Kapımız tüm şehit ailelerine sonuna kadar açıktır.  

Ünal Demir kardeşimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Geride bıraktığı ve hayatta olan şehit ailelerine de rabbim sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin.” dedi.

Başkan Dinçer, ziyaretin anısına şehit babası Ramazan Demir’e hat sanatıyla yapılmış ay yıldızlı tabloyu hediye etti.
 

YEMEK FABRİKASI PROJESİNİN TEMEL BETONU TAMAMLANDI

TUZ GÖLÜ'NDEN GELEN SON RESİMLER KURAKLIĞI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

AK PARTİ AKSARAY’DA ÜYE REKORU KIRDI!

Aksaray Jandarmasından Kurban Bayramı Öncesi Uyarı

Aksaray Müteahhit İş İnsanları Birliği Kuruldu: Ramazan Aygül Başkan Seçildi

ASÜ’lü güreşçilerden Ünilig Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı

AKSARAY BELEDİYESİ TARIM ARAZİLERİNDE VERİMİ ARTIRMAK İÇİN GÜBRELEME ÇALIŞMASINA BAŞLADI

  • BIST 100

    9484,39%-0,31
  • DOLAR

    38,80% -0,09
  • EURO

    44,00% 0,31
  • GRAM ALTIN

    4120,60% 0,34
  • Ç. ALTIN

    6670,45% 0,67

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.