BAŞKAN DİNÇER, REGAİP KANDİLİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN DİNÇER, REGAİP KANDİLİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

HABER 12.01.2024 12:55:00
BAŞKAN DİNÇER, REGAİP KANDİLİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlarla bir araya gelerek sıcak ve samimi şekilde sohbet etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, her kandil gecesinde yaptığı gibi Regaip Kandili gecesinde yatsı namazı sonrası vatandaşlarla buluştu. Belediye Başkanı Dinçer, yatsı namazı sonrasında Ulu Cami avlusunda kurulan stantlarda vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Başkan Dinçer’e önceki dönem AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Bir olmanın, gönülleri mutlu etmenin, hatırlanmanın önemli olduğu kandil günlerinde her yaştan vatandaşı dinleyerek hal hatır soran Başkan Dinçer, fotoğraf çektirmek isteyenlerin isteğini geri çevirmedi. Ardından vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.

“İslam Alemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandil’ine kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Başkan Dinçer açıklamasının devamında “Yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu güzel günlerde şehrimiz ve ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyada sağlık, mutluluk ve huzurun hâkim olması en önemli dileğimizdir. Nice faziletli günlerde yine birlikte olmayı temenni ediyorum. İbadet ve dualarımızın kabulünü, sağlık, barış, huzur ve bereketin daim olmasını diliyorum” dedi.

Vatandaşlar, Aksaray Belediyesinin böylesine anlamlı bir günde kandil simidi geleneğini sürdürdüğü için memnuniyetlerini dile getirdi.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.