BAŞKAN DİNÇER ‘’RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR’’

BAŞKAN DİNÇER ‘’RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR’’

HABER 12.04.2021 13:38:00
BAŞKAN DİNÇER ‘’RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR’’

Aksaray Belediyesi Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak iftar yemeği, gıda kolisi, ramazan pidesi ve Aksaray tahinlisi dağıtacak. 
Aksaray Belediyesi’nin her yıl düzenli olarak mahallelerde düzenlemiş olduğu geleneksel mahalle iftarları Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl yapılamıyor. Yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı Ramazan ayında geleneksel iftar programları düzenleyemeyen Aksaray Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü evlerinde güldürüyor.
Aksaray Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere paket servislerle ulaştıracağı iftar yemeklerini kendi yemekhanesinde hijyen ve temizlik kurallarını en üst seviyede tutarak üretecek. Belediye ekipleri tarafından iftardan önce düzenli olarak ailelere teslim edilecek. Ayrıca ihtiyaç evde yemek yapmak için uygun ortamı olan aileler içinde yıl boyunca yaptığı gıda kolisi yardımlarını Ramazan ayında da artırarak devam edecek. Gönül Belediyeciliği anlayışı ile vatandaşlarına hizmet eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşların evlerine Aksaray’ın yöresel ürünlerinden olan tahinli pideyi gönderecek. 
Ramazan’ın yardımlaşma dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Bütün bir İslam alemi olarak ramazanı şerife ulaşmanın manevi huzur mutluluğunu yaşıyoruz. Ümit ederdik ki bu manevi atmosferi hep birlikte şehrimizin meydanlarında cadde sokak ve mahallelerinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda iftar sofraları ile donatarak geçirelim. Lakin tüm dünyada ve ülkemizde etkisini kaybetmeyen Covid-19 salgını sebebi ile yapacağımız kalabalık ortamlarla yapacağımız sosyal faaliyetlerimizi yapamıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımızı yapamayınca bizde ihtiyaç sahibi ailelerimize günlük sıcak yemek göndererek iftar saatinde onların sofralarına katkıda bulunmak istedik. Geçtiğimiz Ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da hemşehrilerimize tahinli pide ikramı ve ramazan pidesi göndereceğiz. 


AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.