BAŞKAN DİNÇER ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

BAŞKAN DİNÇER ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

HABER 17.06.2022 14:40:00
BAŞKAN DİNÇER ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

BAŞKAN DİNÇER “ TATİLDE BOL BOL KİTAP OKUYUN”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Piri Mehmet Paşa Ortaokulunda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere “Tatilinizi iyi değerlendirin” uyarısında bulunan Başkan Dinçer tatilde herkesin bol bol kitap okumasını tavsiye etti.

Aksaray’da 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte ilk, orta, lise ve dengi okullarda binlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Piri Mehmet Paşa Ortaokulunda karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldu. 

Eğitim döneminin son gününde öğrencilerin sıcak ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Dinçer, öğrencilerin özçekim isteğini geri çevirmedi. Bol bol fotoğraf çektirdi. Öğrencilere karnelerini teslim eden Başkan Dinçer, bütün öğrencileri tebrik etti.

Ülkemizin geleceğini inşa edecek öğrencilerin aldıkları eğitimle donanımlı birey olarak yetiştiğini söyleyen Başkan Dinçer, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında “Geleceğimizin teminatı olan sizlerin iyi ve güzel eğitim almaları gerekiyor. Biz de bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tatilinizi çok iyi değerlendirmenizi, dinlenirken bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
Başkan Dinçer, okulu temsil eden başarılı öğrencilere madalyalarını teslim ederken Takdir ve Teşekkür Belgesi alan öğrencilerle fotoğraf çektirdi.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.