BAŞKAN DİNÇER MEVLİD KANDİLİ DOLAYISI İLE MESAJ YAYINLADI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Mevlid Kandili dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

HABER 28.10.2020 09:14:00
BAŞKAN DİNÇER MEVLİD KANDİLİ DOLAYISI İLE MESAJ YAYINLADI

Başkan Dinçer mesajında şu ifadeleri kullandı; "Şüphesiz Peygamber efendimiz (s.a.v)’in kutlu doğumu insanlık tarihinin en önemli olaylarındandır. Peygamber efendimizin ilahi sevgiye ulaştıran bir rehber olduğunu vurgularken İnancımızın ve ibadetlerimizin temelinde sevgi daima ön plandadır. Allah’a imanımız da sevginin eseridir. Bu sevme eylemi dilde kalmadığı gönülde karşılık bulduğu zaman bir anlam taşır. Bizim için bir lütuf olan Hz. Peygamber (s.a.v.)’in Allah’ın elçisi olduğuna inanmanın yanında Onu samimiyetle sevmeli Onun sünnetini öğrenerek kendimize rehber edinmeliyiz. Bununla beraber Onun ahlâk ve fazilet dolu hayatını öğrenmek ve kendimize örnek almak başta gelen görevlerimizdendir. Asıl o zaman Onun sevgisini ve hoşnutluğunu kazanmış oluruz.’’ Dedi.

Başkan Dinçer, mesajının devamında şunları kaydetti; ‘’ Bugün İslam dünyası için önemli bir gün. Her yıl kutlanan bu anlamlı günde Müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Onu anmak ve onu anlamak bütün insanlığın aramış olduğu huzur ve barışın adalet ve sevginin temel adresidir. Bu gece eller semaya kalkar yürekler yaratana onun için açılır. ‘’ İfadelerini kullandı.

Bu vesile ile Tüm İslam Âlemi’nin ve Aksaraylı Hemşerilerimin Mevlid Kandilini en içten dileklerimle tebrik eder; ülkemize, tüm insanlığa sağlık ve hayırlar getirmesi temenni ederim


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.