BAŞKAN DİNÇER MEVLİD KANDİLİ DOLAYISI İLE MESAJ YAYINLADI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Mevlid Kandili dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

HABER 28.10.2020 09:14:00
BAŞKAN DİNÇER MEVLİD KANDİLİ DOLAYISI İLE MESAJ YAYINLADI

Başkan Dinçer mesajında şu ifadeleri kullandı; "Şüphesiz Peygamber efendimiz (s.a.v)’in kutlu doğumu insanlık tarihinin en önemli olaylarındandır. Peygamber efendimizin ilahi sevgiye ulaştıran bir rehber olduğunu vurgularken İnancımızın ve ibadetlerimizin temelinde sevgi daima ön plandadır. Allah’a imanımız da sevginin eseridir. Bu sevme eylemi dilde kalmadığı gönülde karşılık bulduğu zaman bir anlam taşır. Bizim için bir lütuf olan Hz. Peygamber (s.a.v.)’in Allah’ın elçisi olduğuna inanmanın yanında Onu samimiyetle sevmeli Onun sünnetini öğrenerek kendimize rehber edinmeliyiz. Bununla beraber Onun ahlâk ve fazilet dolu hayatını öğrenmek ve kendimize örnek almak başta gelen görevlerimizdendir. Asıl o zaman Onun sevgisini ve hoşnutluğunu kazanmış oluruz.’’ Dedi.

Başkan Dinçer, mesajının devamında şunları kaydetti; ‘’ Bugün İslam dünyası için önemli bir gün. Her yıl kutlanan bu anlamlı günde Müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Onu anmak ve onu anlamak bütün insanlığın aramış olduğu huzur ve barışın adalet ve sevginin temel adresidir. Bu gece eller semaya kalkar yürekler yaratana onun için açılır. ‘’ İfadelerini kullandı.

Bu vesile ile Tüm İslam Âlemi’nin ve Aksaraylı Hemşerilerimin Mevlid Kandilini en içten dileklerimle tebrik eder; ülkemize, tüm insanlığa sağlık ve hayırlar getirmesi temenni ederim

Aksaray’da Doğalgaz Faciası: Anne ve 1 Yaşındaki Oğlu Yaşamını Yitirdi

Tıp Fakültesi öğrencileri beyaz önlüklerini giyerek hekimliğe ilk adımlarını attı

Başarılı Emniyet Personelleri ödüllendirildi

AKSARAY BELEDİYESİ TARİHİ ESERLERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARTIYOR

AKSARAY OSB ATIKSU ARITMA TESİSİ İHALESİ TAMAMLANDI

Aksaray’da meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı

Aksaray’da İntihar Girişimi: Polis ve Arkadaşı İkna Etti

  • BIST 100

    10316,40%-2,27
  • DOLAR

    41,82% 0,03
  • EURO

    48,56% 0,04
  • GRAM ALTIN

    5569,40% 0,02
  • Ç. ALTIN

    9152,64% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.