Başkan Dinçer Lahey’deki Dünya Yerel Yönetimler Forumuna Katıldı

Başkan Dinçer Lahey’deki Dünya Yerel Yönetimler Forumuna Katıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hollanda’nın Lahey şehrinde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) 2024 Dünya Konseyi’nin “Belediye Barış Görüşmeleri” toplantısına katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hollanda’nın Lahey kentinde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) 2024 Dünya Konseyi kapsamında “Belediye Barış Görüşmeleri” forumuna katıldı. Bu yılki forumda, yerel yönetimlerin barış inşası ve sürdürülebilir kalkınma konularında iş birliği ele alındı.

Başkan Dinçer, forumda düzenlenen çeşitli oturum ve panellere katılarak barış, sosyal uyum ve kalkınma stratejilerini tartışacak. Ayrıca, farklı ülkelerden gelen yerel yönetim temsilcileriyle barış gündemini değerlendirme fırsatı bulacak.

Toplantı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın açılış konuşmasıyla başladı ve üç gün sürecek. Belediye Başkanı Dinçer’in, forum sonrasında Hollanda’da yaşayan Aksaraylı vatandaşlarla da bir araya gelmesi bekleniyor.

Aksaray’a değer katacak uluslararası temaslar sürerken, yerel yönetimlerin küresel düzeyde barışa katkıları ön plana çıkıyor.



  • BIST 100

    8838,6%2,13
  • DOLAR

    34,23% 0,04
  • EURO

    37,02% 0,03
  • GRAM ALTIN

    3017,53% 0,86
  • Ç. ALTIN

    5004,16% 0,19

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.