BAŞKAN DİNÇER İSTİKLAL MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN DİNÇER; "ENERJİMİZİN KAYNAĞI VATANDAŞLARIMIZIN GÜLER YÜZÜ VE MEMNUNİYETİ"

HABER 11.10.2023 22:31:00
BAŞKAN DİNÇER İSTİKLAL MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

 

Gönül belediyeciliği yapıyoruz diyen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyor. Gerek düzenlenen mahalle meclislerinde gerekse ihtiyaç sahiplerinin evlerine bizzat konuk olarak onları dinliyor, sorunlarına çözüm buluyor.

Başkan Dinçer’in dünkü durağı istiklal mahallesi oldu. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşlarla hem hal olup mahallenin ihtiyaçları hakkında mahalle muhtarından bilgiler aldı. Ardından Aksaray belediyesi yardım otobüsü ihtiyaç sahiplerine kıyafet yardımında bulunurken lokma ve dondurma aracı ile çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Başkan Dinçer daha sonra ilk olarak İstiklal mahallesinde ikamet eden, tekerlekli sandalye ve tablet talebinde bulunan ve isteğine anında cevap verilen Zerzevatçı ailesinin misafiri oldu.
Başkan Dinçer evinde ziyaret ettiği İrem’e yeni aracını hediye ederek mutluluğuna ortak oldu.
Yeni tekerlekli sandalyesine kavuşan İrem, mutluluğunu Başkan Dinçer ve aile bireyleri ile paylaştı.
Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu görüşlere yer verdi. “Bize gelen bu tür talepleri, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte en seri şekilde değerlendiriyoruz. İrem kardeşimize Rabbim, şifasını versin. Sağlıklı, huzurlu ömür diliyorum. Ailemize de misafirperverliklerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum.
Onun mutluluğunu paylaşmak duasını almak bizim için en büyük mükafattır. Özel vatandaşlarımıza olan hassasiyetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Onlarla birlikte engelleri aşacağız” dedi.

Şehrin farklı bölgelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Dinçer, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşıyor.
Vatandaşları evinde ziyaret ederek sohbet edip, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Dinçer, ziyaretleri kapsamında İstiklal mahallesinde Şeyma hanımın evine Konuk oldu. Başkan Dinçer, burada hane sakinleriyle görüşüp sorunlarını dinlerken çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.
Belediye olarak klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Dinçer, bu tür ziyaretler ile ihtiyaç sahibi ailelere de ulaşma imkânı bulduklarını ifade ederek şunları söyledi.
“Siyaseti de belediyeciliği de milletimiz için yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde insanlarımızın gönül dünyasındaki güzelliklerle, samimiyetle güzel anlar geçiriyoruz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Vatandaşımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi.
 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.