BAŞKAN DİNÇER İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

GÜNDEM 27.11.2019 14:08:00
BAŞKAN DİNÇER İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi iletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünde akademik öğrenim gören üniversite öğrencileri ile biraraya geldi.

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Kariyer Sohbetleri adlı programda Aksaray Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Seyfullah Gümüşok, Müdürü Yardımcıları Öğretim Görevlisi Esra Soyu, Öğretim Görevlisi Oğuzhan Demiray ve öğrenciler Belediye Başkanı Evren Dinçer ile biraraya geldi. 

Zinciriye Medresesi toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada Başkan Dinçer, gençlere Aksaray Belediyesi olarak hayata geçirmek istediği projeler hakkında bilgi verdi. 

 Aksaray Üniversitesinde öğrenim gördüğü dönemde mevcut üniversitenin şartlarından bahseden Evren Dinçer, üniversite eğitiminden sonra kariyer hayatından bahsetti.

Aksaray’ın kent estetiği hakkında öğrencilere bilgi aktaran Evren Dinçer Aksaray da tanıtılmayı bekleyen değerlerin ön plana çıkartmak için çalışmalar yapıldığını belirtti. 

 Aksaray Belediyesi olarak hayata geçirilmek istenilen projelerde gençlerin fikirlerinin önemli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer üniversiteli gençlere kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti. 

Gençlerin sorularına cevap veren Belediye Başkanı Evren Dinçer programa katılımlarından dolayı Öğretim Görevlisi Seyfullah Gümüşok’a, Öğretim Görevlisi Esra Soyu’ya, Öğretim Görevlisi Oğuzhan Demiray’a ve öğrencilere teşekkür etti. 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.