BAŞKAN DİNÇER, GÜVEN TAZELEYEN CEYLAN’A ZİYARETTE BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER, GÜVEN TAZELEYEN CEYLAN’A ZİYARETTE BULUNDU

HABER 13.05.2022 14:00:00
BAŞKAN DİNÇER, GÜVEN TAZELEYEN CEYLAN’A ZİYARETTE BULUNDU


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (ESOB) 9. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Doğan Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Belediye Meclis Üyesi Yakup Kadri Perek de eşlik etti. 

Belediye Başkanı Dinçer, ESOB başkanlığa güven tazeleyerek yeniden seçilen Doğan Ceylan’ı ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Dinçer, esnafın her zaman yanında olduklarını ifade ederek icra ettikleri mesleğin önemine dikkat çekti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer konuşmasında; “Yerel yönetimler olarak esnafımızın ve sanatkârımızın her zaman yanındayız. Sizler esnaf ve sanatkârlarımızın mesleki faaliyetlerini kolaylaştırma, mesleki eğitimlerini sağlayarak vatandaş ile ilişkilerin sağlıklı yürütülmesine yönelik çalışmalar gösteriyorsunuz. 
Bizler de sürekli olarak esnafımızla bir araya geliyor, onları dinliyoruz. Esnaflarımızı ilgilendiren her projeye de destek vermeye hazırız. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulu’nun hayırlı olmasını diliyor, tekrar başkanlığı seçilen Doğan Ceylan ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

ESOB Başkanı Doğan Ceylan ise Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in nezaket ziyaretinden ziyadesiyle memnuniyet duyduklarını belirterek belediye başta olmak üzere diğer kurumlarla uyumlu çalışmaya hazır olduklarını söyledi. 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.