BAŞKAN DİNÇER, GÜNDOĞDU CADDESİ ESNAFLARI İLE KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

HABER 30.01.2020 11:48:00
BAŞKAN DİNÇER, GÜNDOĞDU CADDESİ ESNAFLARI İLE KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Gündoğdu Caddesinde bulunan esnaflarla kahvaltı programında bir araya gelerek esnafların görüş ve önerilerini dinledi. 

Başkan Dinçer, esnaflarla buluştuğu kahvaltı programında Gündoğdu Caddesinde bulunan esnaflara Aksaray’da hayata geçirdikleri projeleri ve şehrin gelişmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Esnafları tek tek dinleyerek talep ve önerilerini not alan Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberinde bulunan birim müdürlerine taleplerin çözülmesi talimatını verdi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer “Biz esnaflarımızın görüş ve düşünlerini almak için sık sık bir araya geliyor, hayata geçireceğimiz projelerimizle ile ilgili onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugüne kadar birçok esnafımızla çeşitli programlar düzenleyerek buluşma fırsatı elde ettik. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ziyaretimizden memnuniyet duyuyorlar ve bizleri güler yüzle karşılıyor. Bu tablo bizleri mutlu ediyor. Esnaf ve vatandaşlarımızın görüşlerini her zaman önemsiyoruz. Ziyaretlerimizi bu doğrultuda sürdüreceğiz" dedi.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.