BAŞKAN DİNÇER: "GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYORUZ"

Aksaray Belediyesi'nin Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi’nde sona yaklaşıldı. Başkan Dr. Evren Dinçer, çalışmaları yerinde inceledi ve projeyle ilgili detayları paylaştı.

HABER 19.11.2024 20:42:00
BAŞKAN DİNÇER:

Aksaray Belediyesi tarafından hasta yakınlarının konaklama ihtiyaçlarına çözüm üretmek amacıyla başlatılan Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, projenin son durumu hakkında bilgi aldığını ve çalışmalarda sona yaklaşıldığını duyurdu.

“Aşkınan Çalışan Yorulmaz” Anlayışıyla Çalışmalar Sürüyor

Başkan Dinçer, açıklamasında, "Şehrimizin geleceğine katkı sunan projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz," dedi. Projenin detaylarına ilişkin bilgi veren Dinçer, peyzaj düzenleme ve külliye kısmındaki detayların sürdüğünü, kısa süre içinde konuk evinin hizmete açılacağını belirtti.

Hasta Yakını Konuk Evi, modern tasarımı, ferah yaşam alanları ve çevre düzenlemeleriyle hasta yakınlarına huzurlu ve konforlu bir ortam sunmayı hedefliyor. Projenin tamamlanmasıyla hem sağlık turizmine destek sağlanacak hem de Aksaray’ın sosyal hizmet altyapısı güçlenecek.

Aksaray Halkına Gururla Sunulan Bir Proje

Başkan Dinçer, bu önemli projeyi Aksaray halkına kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Halkımıza değer katan projelerle sosyal yaşamı daha da iyileştiriyoruz. İnşallah kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız,” dedi.

Yaşam Kalitesini Artıracak Yatırımlar

Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliyesi, hasta yakınlarının moral ve motivasyonlarını artıracak şekilde tasarlanırken, şehirdeki sosyal hizmet altyapısının güçlenmesine de katkı sunacak. Proje tamamlandığında, yalnızca Aksaray halkına değil, çevre illerden gelen hasta yakınlarına da çözüm sağlayarak, Aksaray Belediyesi’nin vizyoner adımlarını gözler önüne serecek.

Bu önemli projenin, Aksaray’ın sosyal dokusuna değer katacağı ve sağlık turizmi alanında şehre yeni bir vizyon kazandıracağı öngörülüyor.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.