BAŞKAN DİNÇER ENGELİLER GÜNÜNDE MÜJDEYİ VERDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİMİZİ YAKIN ZAMANDA HİZMETE ALIYORUZ’’

HABER 4.12.2023 12:12:00
BAŞKAN DİNÇER ENGELİLER GÜNÜNDE MÜJDEYİ VERDİ

 


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 3 Aralık Dünya Engeliler günü münasebeti ile Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Şaban Yüksel Yüksel ve Belediye Meclis Üyesi Cem Elibol ile birlikte Engelli Koordinasyon Merkezinde engellilerle biraraya geldi.

Sevginin engel tanımadığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Bekir Kaya’ya çiçek takdiminde bulundu. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer engelli dernek başkanları ile yaptığı sohbette Aksaray Belediyesi olarak engelli vatandaşlara yönelik yapılan çalışmaları anlattı.

Engelli vatandaşların ve ailelerinin merakla Beklediği Engelsiz Yaşam Merkezinin yapımının tamamlandığının müjdesini veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermeliyiz.

Devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biri engelleri vatandaşlarımıza sahip çıkmaktır. Aksaray Belediyesi olarak bizlerde her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız.

 Engelli olmanın bir engel olmadığı şehir inşa etmek amacıyla belediye olarak biz üzerimize düşen bütün görevleri yerine getirmek için büyük bir çaba içerisindeyiz. Bu vesile ile tüm Engellilerin Gününü kutluyorum” dedi.

 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.