BAŞKAN DİNÇER DÖNEMİN İLK DERS ZİLİNİ AKSARAY ORTAOKULUNDA ÇALDI

BAŞKAN DİNÇER DÖNEMİN İLK DERS ZİLİNİ AKSARAY ORTAOKULUNDA ÇALDI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki Meclis Üyeleri Muhammed Ali Aslan ve Nurettin Yar ile birlikte Aksaray ortaokulunda bayrak törenine katıldı.

 

Aksaray Ortaokulunda öğretmenler ve okul yöneticileri ile görüşmelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer okulun ihtiyaçlarını dinleyerek birim müdürlerine istek ve taleplerin çözülmesi talimatını verdi. 

 

Başkan Dinçer, Bayrak töreninin de öğretmenlere ve öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında yeni eğitim öğrenim döneminde başarılar diledi. Belediye olarak eğitim öğretim alanında yapılacak her türlü faaliyete destek verdiklerini ifade etti.

Bayrak töreninin ardından sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, öğrencilere kitap hediye etti. Öğrencilere hediye ettikleri eseri okumalarını ve daha sonra okula tekrar geldiklerinde kitaplar hakkında konuşacaklarını belirtti. 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.