BAŞKAN DİNÇER' DEN AKSARAY BARO BAŞKANI TOPRAK'A ZİYARET

HABER 11.06.2020 22:49:00
BAŞKAN DİNÇER

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Baro Başkanı Av. Ramazan Erhan Toprak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Barosuna yaptığı ziyarette, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Aksaray Barosu Onursal Başkanı Av. Yaşar Ünsal için Baro Başkanı Av. Ramazan Erhan Toprak’a ve yönetim kurulu üyelerine taziye dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesinin bütün sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olduğunu söyledi. Yerel yönetimler olarak Aksaray için birçok proje üzerinde çalıştıklarını aktardı.

Baro Başkanı Av. Ramazan Erhan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri taziye ziyaretinden memnuniyet duyduklarını Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ilettiler.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

Aksaray Belediyesi’nden Sivrisineklere Karşı Teknolojik Hamle: Drone ile Havadan İlaçlama Başladı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Tarım Orman Şehrin Güvencesi" Programına Konuk oldu

  • BIST 100

    10234,66%0,45
  • DOLAR

    39,88% 0,27
  • EURO

    47,01% -0,17
  • GRAM ALTIN

    4289,56% -0,11
  • Ç. ALTIN

    6837,43% 0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.