BAŞKAN DİNÇER, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

HABER 14.04.2023 16:27:00
BAŞKAN DİNÇER, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deprem bölgesinde çalışma yapan Belediye Başkanları için düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, depremzedeler ve deprem bölgesinde görev yapan belediye başkanları için iftar programı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde düzenlenen programda, deprem bölgesinde görev yapan Belediye Başkanları ve depremzedeler aynı iftar masasında buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde düzenlenen iftar programında Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un ve 23.-24. Dönem Van Milletvekili, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan’ın hazır bulundu. Toplantıda çok sayıda Büyükşehir, il ve ilçe Belediye Başkanları katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, deprem bölgesinde zor şartlar altında çalışma yapan Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları ile aynı sofrada olmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Başkan Dinçer, iftar programını düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.