BAŞKAN DİNÇER, “ÇÖLYAK VE TİROZİNEMİ HASTALARININ HEP YANINDAYIZ

BAŞKAN DİNÇER, “ÇÖLYAK VE TİROZİNEMİ HASTALARININ HEP YANINDAYIZ”

HABER 9.05.2022 13:54:00
BAŞKAN DİNÇER, “ÇÖLYAK VE TİROZİNEMİ HASTALARININ HEP YANINDAYIZ


9 Mayıs Dünya Çölyak farkındalığı günü münasebetiyle Aksaray Çölyak Derneği Başkanı Seda Özer beraberindeki heyet ile Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da glütensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak ve tirozinemi hastalarının her zaman yanında olduklarını söyledi.
Şehir genelinde çölyak gibi gıda hassasiyeti yaşayan hastaların tespit çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Dinçer, şehirde genetik rahatsızlığı bulunan 120 aileye düzenli olarak glüten içermeyen gıda desteğinde bulunulduğunu aktardı. 

Aksaray Çölyak Derneği Başkanı Seda Özer, çölyak hastaları ve ailelerini yalnız bırakmayıp desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti. 

Aksaray’da 15 Yaşındaki Çocuk Ateşli Tüfekle Yaralandı

Vali Duru “Devletimizin en büyük özelliklerinden biri sosyal devlet olmasıdır”

Vali Murat Duru’dan Aksaray–Adana Yol Kontrol ve Uygulama Noktasına Ziyaret

Aksaray–Konya Karayolunda Gece Saatlerinde Feci Kaza: TIR Sürücüsü Hayatını Kaybetti

ESKİ SANAYİ ALANINDA HAFRİYAT ATIKLARI TAŞINIYOR

FOTOĞRAF TUTKUNLARINA MÜJDE AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ

  • BIST 100

    15811,53%0,87
  • DOLAR

    43,35% 0,25
  • EURO

    51,27% 0,73
  • GRAM ALTIN

    6944,72% 1,57
  • Ç. ALTIN

    11200,48% 2,32

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.