BAŞKAN DİNÇER BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN DİNÇER; “HEP BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞTIK, BİRÇOK PROJEYİ ŞEHRİMİZDE HAYATA GEÇİRDİK”

HABER 3.02.2024 10:12:00
BAŞKAN DİNÇER BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ


Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Dinçer meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer 2019 yılında başlayan görev süreleri boyunca hizmet eden Aksaray Belediye Meclis Üyeleriyle Melendiz otelde bir araya geldi. Başkan Dinçer yaptığı konuşmada tüm Aksaray Belediye Meclis Üyelerine görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek şunları ifade etti.

“Beş yıllık süre içerisinde Aksaray’ımız için güzel hizmetler yaptık. Burada parti ayrımı gözetmeksizin Aksaray için, hemşehrilerimiz için ne gerekiyorsa elimizden gelen gayreti gösterdik. Ben bu süre içerisinde sizlerin anlayışlı ve özverili çalışmalarınızdan sonsuz mutluluk duyuyorum. Gerçekten bu beş yıl benim için fevkalade bir dönem olmuştur. Böylesine güzel bir meclis grubu ile çalıştığımız için büyük bahtiyarlık duyuyorum. Aksaray’a her daim çok büyük güzellikler kattık.

Demokrasinin en güzel unsurlarını ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Sizlerin de aynı düşünceler içerisinde olduğunuz inancı içerisindeyim. Şeffaf bir yönetimin, uzlaşı kültürünün, bir arada olmanın en güzel örneğini hep birlikte ortaya koyduk. Bu manada her bir meclis üyemize bir belediye başkanı ve meclis başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

Tüm meclis üyelerimize sosyal hayatlarında ve siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. Her bir meclis üyemize tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Dinçer meclis üyelerine plaketlerini takdim etti. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in meclis üyeleri ile bir araya geldiği toplantı toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.