BAŞKAN DİNÇER ATSO VE TİCARET BORSASI’NIN ORTAK DÜZENLEDİĞİ MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

HABER 26.12.2019 12:12:00
BAŞKAN DİNÇER ATSO VE TİCARET BORSASI’NIN ORTAK DÜZENLEDİĞİ MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın 2019 yılı ortak meclis toplantısına katıldı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın Grand Altuntaş Otelde düzenlediği meclis ve yıl sonu değerlendirme toplantısına Vali Ali Mantı, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ticaret Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve toplantıya ev sahipliği yapan her iki kurumun üyeleri katıldı.

İstiklal Marşı ile başlayan programda her iki kurumun 2019 yılı değerlendirmesi yapıldı. Yeni dönem için stratejik plan hedefleri meclis toplantısında masaya yatırıldı.

Ortak meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin kalkınması, iş olanaklarının ve istihdamın arttırılması yönünde bu toplantının son derece verimli geçtiğini söyledi. Başkan Dinçer konuşmasının devamında “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizin menfaatine olan bütün sivil toplum kuruluşlarının yanında olduk. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsamızda şehrimizin istihdamına ticari olanakların arttırılmasına olumlu yönde katkı sağlayan değerli müeseselerdir. Bizde bu kurumlarımızla her zaman iş birliği içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.