BAŞKAN DİNÇER ATSO VE TİCARET BORSASI’NIN ORTAK DÜZENLEDİĞİ MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

HABER 26.12.2019 12:12:00
BAŞKAN DİNÇER ATSO VE TİCARET BORSASI’NIN ORTAK DÜZENLEDİĞİ MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın 2019 yılı ortak meclis toplantısına katıldı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın Grand Altuntaş Otelde düzenlediği meclis ve yıl sonu değerlendirme toplantısına Vali Ali Mantı, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ticaret Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve toplantıya ev sahipliği yapan her iki kurumun üyeleri katıldı.

İstiklal Marşı ile başlayan programda her iki kurumun 2019 yılı değerlendirmesi yapıldı. Yeni dönem için stratejik plan hedefleri meclis toplantısında masaya yatırıldı.

Ortak meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin kalkınması, iş olanaklarının ve istihdamın arttırılması yönünde bu toplantının son derece verimli geçtiğini söyledi. Başkan Dinçer konuşmasının devamında “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizin menfaatine olan bütün sivil toplum kuruluşlarının yanında olduk. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsamızda şehrimizin istihdamına ticari olanakların arttırılmasına olumlu yönde katkı sağlayan değerli müeseselerdir. Bizde bu kurumlarımızla her zaman iş birliği içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

Aksaray'da otomobil ile motorsiklet kazasında 2 kişi yaralandı

AKMİB’ten Destek: Aksarayspor Mardin Deplasmanında Yalnız Değil!

ASÜ’de Spor Şenlikleri coşkusu voleybol müsabakasıyla başladı

ASÜ’nün 20. yılında “Ordan Bi Şeyler” ekibi unutulmaz bir gösteri sundu

Kandilli Rasathanesi, 115 Yıllık İklim Arşivini Yapay Zeka ile Geleceğe Taşıyor

ASÜ mezunu milli güreşçi Rıza Kayaalp öğrencilerle buluştu

Aksaray’da Ticari Araç ile Motorsiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.