BAŞKAN DİNÇER, ANNELER GÜNÜ DOLAYISI İLE MESAJ YAYINLADI

Aksaray Kent Haber |Aksaray Haberleri

HABER 6.05.2022 13:54:00
BAŞKAN DİNÇER, ANNELER GÜNÜ DOLAYISI İLE MESAJ YAYINLADI

BAŞKAN DİNÇER; “HAKLARINI HİÇBİR ZAMAN ÖDEYEMEYİZ”

 “ANNELERİMİZ, GELECEĞİ İNŞA EDİYOR”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, her yıl mayıs ayının ikinci pazar gününde kutlanan Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajında; “Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğuna inanan bizler için, annelerimiz baş tacıdır.” ifadeleriyle annelere olan sevgi, saygının bir güne sığdırılamayacağını vurguladı. 

Başkan Dinçer, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; “Millet olarak annelerimize verdiğimiz değer, geçmişten bugüne kadar değişmemiştir. İnancımızda, Peygamber Efendimiz (sav) “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözleriyle medeniyetimizin annelere verdiği değerin en güzel şekilde dile getirilmiştir.  

Annelerimiz; kimi zaman arkadaş, kimi zaman sırdaş olup şefkatiyle yaşamımızı şekillendiren ve karşılıksız sevginin en güzel örneklerinden biridir. Dünyaya gözümüzü açtığımız andan itibaren mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız limandır. 

Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde en büyük sorumluluğu üstlenen, geleceğimizi emanet ettiğimiz, fedakârlığın ve sınırsız sevginin timsali ilk öğretmenimiz, annelerimizin, gününü tebrik ediyorum. Başta aziz şehitlerimizin muhterem anneleri, eşleri ve kardeşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum." 


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.