BAŞKAN DİNÇER AK PARTİ DELEGE SEÇİMLERİNE KATILDI

HABER 16.12.2019 12:10:00
BAŞKAN DİNÇER AK PARTİ DELEGE SEÇİMLERİNE KATILDI

Belediye Başkanı Evren Dinçer Ak Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen delege seçimlerine katılarak oy kullandı.

Ak Parti Genel Merkezince alınan karar gereği Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da 7. Büyük kongre öncesinde delege seçimleri Ak Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından yapıldı. 

Delege seçimleri il ve ilçelerde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in de katıldığı delege seçimlerinde kongrede oy kullanacak delegeler oylandı. 

Delege seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer; ‘’Ak Parti’de kongreler her zaman bayram havasında gerçekleşmiştir.  Yine bayram havasında gerçekleşecek bir kongrenin hazırlığını yapıyoruz. İl İlçe ve tüm teşkilat genelinde delege seçimlerini gerçekleştirdik. Partimiz için ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimlere katkıda bulunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. ‘’ Dedi. 

ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMAYACAK

ASÜ Rektörü Arıbaş, iftar programında uluslararası öğrencilerle bir araya geldi

AKSARAY’DA RAMAZAN’IN BEREKETİ İFTAR SOFRALARINDA BÜYÜYOR

Devlet Korumasındaki Kız Çocuklarından Gönülleri Isıtan İftar

Balıkesir'de F-16 Uçağı Düştü: Pilot Şehit Oldu, Kaza İncelemeleri Başladı

Aksaray'da Ramazan Mahyası Ulu Cami Önünde İlgi Odağı Oldu

Aksaray Teknopark bölgesel kalkınmada stratejik rol üstlenecek

  • BIST 100

    16696,42%-1,65
  • DOLAR

    43,86% 0,01
  • EURO

    51,96% 0,33
  • GRAM ALTIN

    7323,24% 0,80
  • Ç. ALTIN

    11845,61% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.