BAŞKAN DİNÇER, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Aksaray Haberleri |Aksaray Kent Haber

HABER 7.03.2022 11:47:00
BAŞKAN DİNÇER, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceği şekillendirmesinde kadınların hayati role sahip olduğunu ifade eden Başkan Dinçer, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

Aile ve toplum yapısının temel direği kadınların, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarını artırmasının ülkenin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşıdığını belirten Başkan Dinçer, şöyle devam etti: “Kadınlarımız, toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun yapı taşını oluşturan ailenin temel unsurudur. Hayatın her alanında her türlü fedakârlığı gösteren kadınlarımız, bu vatan ve millet için geçmişte olduğu gibi bugün de üstlerine düşen görevi yerine getirmiştir. Kadına saygı, değerlerimizin, gelenek göreneklerimizin, tarihimizin, sosyal hayatımızın tabii bir sonucudur. 

Aile kurumunun temelini oluşturan, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, sosyal ve ekonomik hayattaki bu başarıları kadar en önemlisi ise yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmaktadırlar. 

Ülkelerin kalkınması ve gelişmesini hazırlayan kadınların hak ettiği yere gelebilmesi büyük önem taşımaktadır. Günümüzde kadınlarımız, eğitimden bilime, siyasetten sanata, ekonomik alandan, kamu yönetimine kadar her alanda üstün başarılar elde etmiştir. Temennimiz bu başarı örneklerinin artması. 

Yerel yönetim olarak bize düşen görevleri yerine getiriyor, kadınlarımızın sosyal hayata etkinliklerini arttıracak yatırımlar yapıyoruz. Bunların başında Kadın Aktivite Merkezlerimiz geliyor. Bugün AKMEK başta olmak üzere Kadın Aktivite Merkezimiz, hanım kardeşlerimizden yoğun ilgi görüyor. İlgi artarak devam ediyor. 

Bu duygu ve düşüncelerle; yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali olan başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ile eşleri olmak üzere dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi. 

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN DİNÇER DÜNYA KADINLAR MESAJI

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.