BAŞKAN BELGEMEN AKSARAY'IN İYİLİĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in takdiriyle Cumali Asal'dan boşalan İl Başkanlığı görevine atanan İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, "Aksaray'ın İYİ'liği için çalışacağız" dedi

HABER 1.09.2023 18:57:00
BAŞKAN BELGEMEN AKSARAY

Sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz ay içerisinde mevcut il başkanlığı görevinden istifa eden Cumali Asal'ın yerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in takdiriyle eski Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen atandı. Göreve atandığı ilk gün, "Hedefimiz yerel seçimlerde partimizi ilde birinci parti konumuna getirmek" diyen Başkan Belgemen, "Aksaray'ın İYİ'liği için çalışacağız" açıklamasında bulundu. İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Satuk Buğra Kavuncu'nun tebliği ile İl Başkanlığı görevine getirildiğini duyduğu andan itibaren teşkilat çalışmalarına başlayan Başkan Belgemen yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte ilk ziyaretini ise Aksaray Şehitliğine gerçekleştirdi. Ziyarette şehitleri kabri başında dualarla anan Başkan Belgemen sosyal medya hesabında, "İYİ Parti Aksaray İl Başkanı olarak atanmamın ardından ilk ziyaretimizi Aksaray Şehitliği’ne yapıp şehitlerimizin aziz ruhlarına dualarımızı okuduk. Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum" dedi.

"Aksaray'ın İYİ'liği için çalışacağız"

İlk ziyaretinin ardından basına bilgi notu ve mesaj paylaşan Başkan Belgemen, "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin takdirleri ve Genel Merkez Teşlikat Başkanımız Satuk Buğra Kavuncu beyefendinin tebliğleri ile İYİ Parti Aksaray İl Başkanı olarak atandım. Bu aziz şehre ve insanlarımıza hizmet yolunda bana verilen bu görev için başta genel başkanımız, teşkilat başkanlarımız ve teşkilatımıza teşekkürü bir borç bilirim. Bizlere güvenen ve inanan dava arkadaşlarımızın yüzünü kara çıkarmadan Aksaray için, güzel yarınlar ve iyi dilekler için aralıksız çalışacağız. Sadece seçim dönemlerinde, oy ihtiyacımız olduğunda değil, her zaman bu şehrin kalbinde yer edinebilmek adına çalışacağız. Şahsım ve teşkilatım ilimizde, ilçelerimizde, belde ve köylerimizde çalmadık kapı kazanmadık gönül bırakmayacağız. Aksaray'ın İYİ'liği için çalışacağız. Aksaray'ımız herşeyin en güzeli, en iyisini hak ediyor. Yıllarca hasret kaldığı projeleri, yıllarca özlem duyduğu yatırımları kazandırmak ve sürekli gündemde tutmak için var gücümüzle çalışacak. Aksaray'ın, Aksaraylı'nın hakkını söke söke alacağız. Vakit kaybetmeden sanki günler haftalar hatta yıllar öncesinde atanmış gibi durmadan çalışacak, çalıştıkça proje ve yatırımlar üreteceğiz. Aksaray'ım dertlenmesin, artık kara kara düşünmesin. İYİ çalışacağız, İYİ uğraşacağız ve her şey İYİ olacak. Aziz milletimizi şahsım ve teşkilatım adına selamlıyor, Allah'a emanet ediyorum" diye konuştu.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.