BAŞKAN ALTINSOY’DAN 7. OLAĞAN İL KONGRESİNE DAVET

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Aksaray 7. Olağan İl Kongresine tüm partilileri ve vatandaşları davet etti.

SAGLIK 8.02.2021 20:10:00
BAŞKAN ALTINSOY’DAN 7. OLAĞAN İL KONGRESİNE DAVET

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 15 Şubat Pazartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 12.00’da düzenlenecek olan 7’inci Olağan İl Kongresini Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlarımız, MKYK Üyeleri, Milletvekilleri ve partinin üst düzey yöneticilerinin teşrifleriyle gerçekleşeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans yöntemiyle katılacağını aktaran İl Başkanı Altınsoy, “Sayın Cumhurbaşkanımızın video konferans yöntemiyle partililerimize bir hitabı olacak ve önemli konulara değinecekler. Büyük ve güçlü Türkiye hedefimize doğru kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda, 19 yıldır partimize hizmet etmiş, önceki dönem milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve belediye başkanlarımızın katılımlarıyla, delegelerimizin oy kullanacağı kongremizi üyelerimiz ve misafirlerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah.”

Kongre sürecinde Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirleri harfiyen uygulayacaklarının altını çizen Başkan Altınsoy, “Kongremizde misafirlerimizin maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet göstermelerini önemle rica ediyoruz. Bizler için vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek. Görevlilerimiz salona girişte ateş ölçümü yapacak. Partimizin kuruluşundan bu yana gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızı, Aksaraylı hemşerilerimizi beklediğimiz kongremizin şimdiden Aksaray’ımıza, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum”


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISI İLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER MAZBATASINI ALDI

  • BIST 100

    9548,97%-1,35
  • DOLAR

    32,49% 0,27
  • EURO

    34,57% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2480,21% -0,11
  • Ç. ALTIN

    4143,51% 1,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.