BAŞKAN ALTINSOY’DAN 7. OLAĞAN BÜYÜK KONGREYE DAVET

Aksaray Haber,Aksaray Kent Haber,Aksaray Haberleri

HABER 21.03.2021 10:40:00
BAŞKAN ALTINSOY’DAN 7. OLAĞAN BÜYÜK KONGREYE DAVET

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 7. Olağan Büyük Kongreye tüm partilileri ve vatandaşları davet etti.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda 24 Mart Çarşamba günü saat 10.00’ da pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenecek 7’inci Olağan Büyük Kongrede Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 manifestosunu açıklayacağını aktardı.

14 Ağustos 2001’de aydınlığa açık, karanlığa kapalı sloganıyla Türkiye’de değişim ve yenilenmenin öncüsü olarak kurulan AK Parti’nin, 24 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek 7’inci Olağan Büyük Kongresinde Aksaray’ı temsil etmenin gurur ve mutluluğunu yaşayacaklarını aktaran İl Başkanı Altınsoy, “3 Kasım 2002’den bugüne Cumhurbaşkanımız ve partimizin üzerinden kirli ittifaklar ve şer odaklarıyla işbirliği yaparak Türk Milletini ve devletini yıpratmaya hatta ele geçirmeye çalışan bütün düşmanlarımıza gerekli cevaplar, 24 Mart’ta yapacağımız büyük kongrede bizzat Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından hak ettikleri dilde verilecektir. İnsan hakları, adalet ve ekonomi anlamda reformların konuşulduğu bu dönemde AK Parti’nin geçmişinde olduğu gibi demokrasi şöleni olan kongrelerimizde geleceğimizi şekillendirecek 2023 kadroları şekillenecektir. 24 Mart’ta yapacağımız büyük kongremizin Türkiye’nin istikbali ve teminatı olan partimize hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti’ye gönül vermiş bütün Aksaraylı hemşerilerimizi kongremize, demokrasi şölenimize davet ediyorum” dedi


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.