İlginizi Çekebilir


BAŞKAN ALTINSOY, “TÜRKİYE'NİN IŞIĞINI SÖNDÜRMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ”

AK Parti Aksaray İl başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye’nin ışığını söndürmeye kimsenin gücü yetmez”

HABER 15.10.2020 13:06:00
BAŞKAN ALTINSOY, “TÜRKİYE

AK Parti Aksaray İl başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye’nin ışığını söndürmeye kimsenin gücü yetmez”

AYM üyesi Engin Yıldırım’ın sosyal medya adresi üzerinden yaptığı skandal paylaşıma sert tepki gösteren AK Parti Aksaray İl başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye’nin ışığını söndürmeye kimsenin gücü yetmez” dedi.

Anayasa Mahkemesi üyesinin tehdit iması içeren “AYM’nin ışıkları yanıyor” sözlerini kınayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Hiçbir kurum yada kişi milli iradeye gözdağı veremez. Türkiye’ye geçmişte acılar yaşatmış müdahalelerin sloganının bir Anayasa Mahkemesi Üyesi tarafından kullanılması utanç verici bir saygısızlıktır” dedi.

Türkiye’nin gerçek hukukçularının en son 15 Temmuz darbe girişiminde teröristlerin müdahalesine güçlü bir direniş gösterdiğine işaret eden Başkan Altınsoy, “Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de vesayet heveslilerine asla geçit vermeyecektir. Özellikle 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimiz vesayet heveslilerine ve hainlere asla unutamayacakları bir ders verdi. Hep birlikte 15 Temmuz gecesi halkın gücünün her şeyin üstünde olduğunu ispatlamış olduk. Hala bu dersi anlamayanlar, idrak edemeyenler var. Hiç bir ışık, bu aziz milletin ışığından daha güçlü değildir. Türkiye’nin ışığını söndürmeye kimsenin gücü yetmez. AYM Üyesi’nin kullandığı dil ise milleti tehdit etmenin ve hukuku yıkan müdahalelerin dilidir.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı, Konya Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Katıldı

AKSARAY’IN ULAŞIMINA NEFES ALDIRACAK DEV PROJE: YENİ ÇEVRE YOLUNDA HIZLA İLERLENİYOR

Aksaray’da Yeni Girişim: HM Çelik Kapı Sistemleri Hizmete Açıldı

İYİ Parti Aksaray Teşkilatından Polis Teşkilatına Anlamlı Ziyaret

ASÜ'de protokol ve görgü Kuralları Anlatıldı

Türkiye Şampiyonu Kayra Nil Çelikkkanat ASÜ’nün gururu oldu

BAŞKAN DİNÇER’DEN POLİS HAFTASI KAPSAMINDA ZİYARET

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    37,90% 0,30
  • EURO

    42,94% 1,61
  • GRAM ALTIN

    3957,95% 2,25
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.