BAŞKAN ALTINSOY, “TÜRKİYE, KOVİD-19'LA MÜCADELEDE DÜNYAYA ÖRNEK

BAŞKAN ALTINSOY, “TÜRKİYE, KOVİD-19'LA MÜCADELEDE DÜNYAYA ÖRNEK

HABER 14.11.2020 19:45:00
BAŞKAN ALTINSOY, “TÜRKİYE, KOVİD-19

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Türkiye’nin yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı dünyaya örnek bir mücadele verdiğini bildirdi.
Yeni tip koronavirüs salgını döneminde yaşananlar, Türkiye’nin eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma kadar her alanda sahip olduğu altyapının önemini tüm açıklığıyla ortaya koyduğunu vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Milletimizle birlikte mücadele ederek bu sürecin de üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hem 81 ilimizdeki sağlık ordumuz hem de AK Parti döneminde yapmış olduğumuz şehir hastanelerimizle başarıyla süreci yönetiyoruz. İnşallah bundan sonra da başarılı bir şekilde, yine vatandaşlarımızın desteğiyle bu süreci geçirmek istiyoruz.”
Özellikle böyle zamanlarda birlik, beraberlik ve hoşgörünün öneme işaret ederek, Türkiye’nin çok badireler atlatmış bir coğrafya ve tarihe sahip olduğunu dile getiren Altınsoy, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ecdadımızdan bize miras olan ruhla, inşallah geleceğe de emin adımlarla, güçlü şekilde ilerliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde arka arkaya atılımlarımıza devam ediyoruz. Böyle bir dönemde, özellikle dünya pandemiyle mücadele ederken bizler Türkiye olarak ara vermeksizin hem içeride hem dışarıda mücadelemizi güçlü şekilde devam ettiriyoruz.”
Salgın sonrasında oluşan yenidünya düzeninde Türkiye’nin coğrafi konumu, lojistik ağ bağlantıları, üretim kapasitesi, insan kaynağı, bilgi ve becerisini kullanarak yeni bir başarı hikâyesi yazacağına olan inancını ifade eden İl Başkanı Altınsoy, “Son iki yıldaki oldukça zorlu şartlara rağmen güçlü ve sağlıklı bir ekonominin inşası için pek çok yeni politikayı hayata geçirdik. Küresel ekonominin önemli ölçüde daralacağı beklentilerinin olduğu bir ortamda attığımız adımlar ve hayata geçirdiğimiz uygulamalar ile ülkemizin önüne gelen yeni fırsatları özellikle değerlendirmesini sağlamakta kararlıyız. Cumhurbaşkanımızın sürekli ifade ettiği gibi Aşk ile çalışan yorulmaz. Bu inançla son 18 yıldır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de ülkemize ve milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye davamıza inanan ve bize destek veren herkese şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.