BAŞKAN ALTINSOY, “HİÇBİR VİRÜS BİZİM TEDBİRLERİMİZDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR

HABER 10.04.2020 15:01:00
BAŞKAN ALTINSOY, “HİÇBİR VİRÜS BİZİM TEDBİRLERİMİZDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, korona virüsle ülke genelinde olduğu gibi Aksaray’da da etkin mücadele yürütüldüğünü belirterek, “Gelinen noktada, bu krizin üstesinden gelebilmek için daha çok fedakarlık yapmamız gereken bir döneme girdik. Alınan tedbirlere harfiyen uyarak inşallah en kısa sürede bu kritik süreçten başarıyla çıkacağız” dedi.

 

Kovid-19 salgınına karşı Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ve Sağlık Bakanlığımızın aldığı önlemleri hayatımıza yansıtmaya davet eden Aksaray İl Başkanı Altınsoy, “Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulan Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda hareket edelim. Salgının yayılmasını engellemek için vatandaşlarımız ne gerekiyorsa yapmalıdır. En önemlisi Sosyal mesafeyi korumalıyız ve gerekmedikçe dışarı çıkmadan evde kalmayı bir rutin haline getirmemiz gerekir” dedi.

 

Sağlık personelinin bu konudaki uyarılarına önemle riayet edilmesini isteyen Başkan Altınsoy, “Bu virüsten korunmanın ilk şartı temizliktir. Yapılacak her hata kendi sağlığımızı tehlikeye attığı gibi yakınlarımızın da sağlığını tehlikeye düşürür. Hastalığın yayılması ile ölüm oranlarını düşürmek elimizde ve bunun için mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamalıyız. Eğer evimizden çıkmaya zorunlu isek de bakanlığımızın ve valiliklerimizin talimatlarına harfiyen uymalıyız. “Bana bir şey olmaz” gibi bir mantık asla kabul edilemez. Bu noktada devletimizin aldığı önlemlere herkes uymalı. Topluma karşı herkes sorumluluk bilinciyle hareket etmeli. Özellikle dışarıda yapacak bir işi olmadan bulunan her insanın hastalığa davetiye çıkardığı unutulmamalı. Virüsten çok etkilenmeseniz bile taşıyıcı olup başka insanların hayatını kaybetmesine sebep olabilirsiniz. Bu yüzden herkes doğru olanı yapmalı. Bu salgını ancak devletimizin aldığı güçlü tedbirlerin yanında vatandaşımızın azmi ve ferasetiyle yenebileceğimiz unutulmamalıdır. Hiçbir virüs bizim tedbirlerimizden daha güçlü değildir. Her hastalık gibi bu virüse karşı da bireyler olarak göstereceğimiz dikkat ve alacağımız tedbirler en etkili korunma yöntemi olacaktır” dedi.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.