BAŞKAN ALTINSOY, “HİÇBİR TEHDİT BİZİ HEDEFLERİMİZDEN ASLA VAZGEÇİREMEZ

HABER 17.04.2020 13:50:00
BAŞKAN ALTINSOY, “HİÇBİR TEHDİT BİZİ HEDEFLERİMİZDEN ASLA VAZGEÇİREMEZ

BAŞKAN ALTINSOY, “HİÇBİR TEHDİT BİZİ HEDEFLERİMİZDEN ASLA VAZGEÇİREMEZ”

 

Hiçbir tehdit ve virüsün, Türkiye’nin önündeki aydınlık geleceğine engel olamayacağını vurgulayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Hiçbir virüs bizim birliğimizden, beraberliğimizden, kardeşliğimizden daha güçlü değildir. Hiçbir hastalık önümüzdeki aydınlık yarınların önüne geçemez. Hiçbir tehdit bizi hedeflerimizden asla vazgeçiremez.”

 

 

Türkiye’nin sağlık altyapısı; personel, ilaç, malzeme ve yoğun bakım yatağı açısından diğer ülkelere göre oldukça iyi durumda olduğuna işaret eden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Hastanelerimiz ile diğer sağlık birimlerimize 24 milyon cerrahi maske, 3 milyonun üzerinden N-95 maske, bir milyonun üzerinde koruyucu tulum, 181 binin üzerinde de koruyucu gözlük dağıtımı gerçekleştirildi. Bu malzemelerin üretimlerini daha da artırma imkanına sahibiz. Dünya artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı bir döneme doğru gidiyor. Bu yeni döneme, 18 yılda ülkemize kazandırdığımız hizmetler sayesinde nitelikli insan ve üretim gücümüzle, altyapımızla, tecrübemizle oldukça hazırlıklı giriyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını inşallah hep birlikte tamamlayacağız”

 

Sağlık yönünde tedbirler alınırken Hükümetimizde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ekonomik olarak bir dizi tedbirleri aldığını ve milletimizle paylaştığını aktaran Başkan Altınsoy, “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında vatandaşlarımız için yeni adımlar atmaya devam ediyoruz. Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan ekonomik tedbirler, süreçten zarar görecek bütün kesimlere rahat bir nefes aldırıyor. Her zaman her şartta Milletimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Virüsle mücadele çok yönlü devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyasını başlattı. Milletimizle el ele vererek, Rabbimizin yardım ve inayetiyle inşallah bu musibetin de üstesinden geleceğiz. Biz bize yeteriz. Korona virüs ile mücadelede göstermiş oldukları üstün gayret ve fedakarlık için, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere güvenlik güçlerimize, kolluk kuvvetleri, basın mensupları, belediye çalışanlarımız ve isimlerini sayamadığımız bir çok meslek kuruluşlarının sahada, canını dişine takarak, halkımızın gelecekte de refah ve huzur içinde yaşaması için zaman mefhumu gözetmeksizin layıkıyla görevlerini icra eden, bütün kurum ve kuruluşlarımıza sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Evde Kal Aksaray” şeklinde konuştu.


BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu Aksaray’ın 2024 yılının ilk 4 aylık genel asayiş rakamlarını açıkladı

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ DERE VE GÖLETLERDE ERKEN LARVA MÜCADELESİ BAŞLATTI

AKSARAY BİLİM FESTİVALİ 7-8-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANI COŞKUN BAŞBUĞ, TÜRKİYE YÜZYILI VE ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATACAK

  • BIST 100

    10247,55%-0,86
  • DOLAR

    32,24% 0,00
  • EURO

    34,66% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,87% 0,13
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.