BAŞKAN ALTINSOY “23 NİSAN MİLLETİMİZİN İSTİKLAL SANCAĞIDIR

HABER 22.04.2020 10:40:00
BAŞKAN ALTINSOY “23 NİSAN MİLLETİMİZİN İSTİKLAL SANCAĞIDIR

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Altınsoy, mesajında “23 Nisan 1920’de, ‘Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla kurulan Meclisimiz, tam bağımsızlık konusundaki azim ve kararlığımızı tüm dünyaya ilan etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi necip milletimizin, vatan ve bayrak sevgisinin, bağımsızlığa olan aşkının yanında başka milletlerin bağımsızlık mücadelelerine de örnek olmuş, milli iradenin gerçekleştirilmesi yolunda emsal teşkil etmiştir. Milletin ve vatanın en zor günlerinde teşekkül eden, milli mücadelenin merkezi olan TBMM’nin devraldığı istiklal, hürriyet ve milli irade mirasını bugüne kadar başarıyla sürdürmüş olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi, ilk gününden itibaren milletimizin bütün renklerini bir zenginlik olarak bünyesinde barındıran bir yapıya sahip olmuştur ve bundan sonra da bu niteliğini koruyacaktır. Zira Türkiye ancak, farklılıklarını çatışma bahanesi değil, zenginleşme imkanı olarak gören bir anlayışla ilerleyebilir” ifadelerini kullandı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının 100’üncü yıl dönümünü, dünyada büyük bir hızla yayılarak insanlığı tehdit eden korona virüs salgını dolayısıyla buruk bir şekilde kutlayacaklarını belirten Altınsoy, “Her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100’üncü yıl dönümünü hüzünlü bir şekilde kutlamaktayız. İnşallah temennimiz odur ki bundan sonraki yıllarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ruhuna uygun bir şekilde coşku içerisinde milletçe kutlarız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan, millet, bayrak ve devlet uğruna şehit düşen, gazi olan, makamların en yücesine ulaşan her bir vatan evladını rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum” ifadelerine yer verdi.


YENİ BİSİKLET PARKLARININ MONTAJI BAŞLADI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER "TÜRKİYE ÜZERİNE OYNANAN OYUNLAR" ADLI SÖYLEŞİ PROGRAMINA KATILDI

Boyundan Büyük Kupa’nın Sahibi Oldu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER ANNELER GÜNÜ DOLAYISI İLE MESAJ YAYINLADI

AKSARAY BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

VALİ KUMBUZOĞLU VE BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE ZİYARET ETTİ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

  • BIST 100

    10046,42%-0,10
  • DOLAR

    32,25% -0,07
  • EURO

    34,82% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2430,30% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3917,67% -0,16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.