Başkan Adnan Bayraktar: “Yeşilova’ya Hizmet İçin Yeniden Göreve Geldik

Yeşilova Belediyesi’nin başarılı başkanı Adnan Bayraktar, Aksaray Olay Haber ve Kent Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

HABER 11.09.2024 01:15:00
Başkan Adnan Bayraktar: “Yeşilova’ya Hizmet İçin Yeniden Göreve Geldik

 İYİ Parti’den ikinci kez belediye başkanı seçilerek rakiplerine büyük fark atan Bayraktar, yeni dönemde Yeşilova için yapacağı projeleri ve seçim sürecinde karşılaştığı zorlukları paylaştı.

"Seçim Dönemi Gergin Geçti"

Seçim kampanyası sürecinde yaşadığı zorluklara değinen Bayraktar, bu seçim döneminin oldukça gergin geçtiğini ifade etti. “Bu dönem seçimler biraz gergin geçti. İstenmeyen kavgalar oldu, fakat biz hep hizmete odaklandık. Amacımız, Yeşilova’ya en iyi hizmeti sunmak” dedi. Bayraktar, seçimleri kazandıktan sonra halkın desteğiyle yeni dönemde Yeşilova’yı kalkındıracak projeler üzerinde çalışacaklarını belirtti.

Altyapı ve İmar Çalışmaları Hızla Başlıyor

Başkan Bayraktar, göreve geldikleri ilk dönem başlattıkları projeleri tamamlamak için kolları sıvadıklarını açıkladı. Özellikle Yeşilova’nın altyapı sorunlarına değinen Bayraktar, “Su ve imar projelerini tamamladık, şu anda ihale aşamasında. Ayrıca doğalgaz başvurularımızı yaptık, bu konuda da somut adımlar atacağız” dedi.

Milletvekili Turan Yaldır’a Teşekkür

Yeşilova’ya yapılacak projeler konusunda İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’ın büyük desteğini aldıklarını belirten Bayraktar, “Turan Yaldır her zaman yanımızda, onun desteğiyle Yeşilova’yı hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

"Hedefimiz Yeşilova’yı Kalkındırmak"

Yeşilova’nın uzun yıllardır ihmal edildiğini ve bölgeyi kalkındırmak için çalıştıklarını vurgulayan Bayraktar, “Bizim dönemimizde başlattığımız birçok proje, bizden sonra gelen yönetim tarafından devam ettirilmedi. Şimdi yeniden göreve geldik ve yarım kalan projeleri tamamlayacağız. Yeşilova’yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Adnan Bayraktar, halkın kendilerine olan güvenini boşa çıkarmayacaklarını ve Yeşilova’nın hak ettiği yatırımları alması için tüm gayretiyle çalışacağını belirtti.


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

Aksaray'da Yeni Çocuk Eğlence Merkezi Perşembe Günü Açılıyor

Aksaray'da Yeni Çocuk Eğlence Merkezi Perşembe Günü Açılıyor

AK PARTİ’DE KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI

  • BIST 100

    9774,49%0,17
  • DOLAR

    34,06% -0,05
  • EURO

    37,95% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2812,12% -0,12
  • Ç. ALTIN

    4589,57% 0,23

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.