BAŞKAN YAZGI HER ESNAFIMIZ İŞYERİNİN ÖNÜNDEKİ AĞACA SAHİP ÇIKMASI GEREK

17.08.2018 11:53:54
BAŞKAN YAZGI HER ESNAFIMIZ İŞYERİNİN ÖNÜNDEKİ AĞACA SAHİP ÇIKMASI GEREK

Aksaray?ı daha yeşil bir kent yapmak için şehrin muhtelif yerlerine her yıl binlerce ağaç diktiren doğa dostu Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehirdeki mevcut ağaçların korunması içinde ilginç bir uygulama başlattı.

Başkan Yazgı, esnaf ziyaretleri sırasında önünde ağaç bulunan her esnafın ağaçlara sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Büyük Bölcek Mahallesi 35. Cadde üzerinde Abdullah Tunç adlı esnafın işyerinin önündeki ağacı sulayıp çevresini koruma altına aldığını gören Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bu örnek davranışından dolayı Abdullah Tunç?u tebrik etti.

Başkan Yazgı konuyla ilgili yaptığı açıklamada ? İşyerinin önündeki ağaca gözü gibi bakıp sahip çıkan bu esnafımızı gönülden tebrik ediyorum. Eğer herkes işyerinin ve evlerinin önündeki ağaçlara yeşile sahip çıkarsa şehrimiz daha yeşil ve güzel bir şehir olur? ifadelerini kullandı.

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.