Başkan Hürriyet, afet koordinasyon çalışmaları için Kahramanmaraş’ta

Başkan Hürriyet, afet koordinasyon çalışmaları için Kahramanmaraş’ta

GÜNDEM 17.02.2023 18:39:51
Başkan Hürriyet, afet koordinasyon çalışmaları için Kahramanmaraş’ta

Adıyaman’da çadır kent kurulması adına çalışmalar yürüten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş koordinesindeki çalışmalar için bugün Kahramanmaraş’a gitti.

KOCAELİ (İGFA) - Depremin olduğu ilk gün harekete geçen ve bölgedeki ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalar yürüten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Adıyaman’da bir çadır kent oluşturulması adına çalışmalarına devam ediyor. Ekibiyle koordineli olarak deprem bölgesinde çalışmalar yürüten Başkan Hürriyet, bugün depremin merkezi Kahramanmaraş’a geçti.

Başkan Hürriyet, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, milletvekilleri, il ve ilçe başkanlarıyla birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın koordinesindeki afet koordinasyon çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş’ta çalışmalara devam ediyor.

Aksaray’da Metruk Evde Yangın

Hasandağı’nda Yamaç Paraşütü Faciası: 1 Pilot Hayatını Kaybetti

BAŞKAN DİNÇER, BÜYÜK BÖLCEK CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARINI GECE VARDİYASINDA İNCELEDİ

Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

  • BIST 100

    10961,41%0,29
  • DOLAR

    40,89% 0,03
  • EURO

    47,79% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4387,17% 0,16
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.