Başkan Akbulut Ciddi Manipülasyon Yapılıyor

29.12.2017 22:08:34
Başkan Akbulut Ciddi Manipülasyon Yapılıyor
Ülkü ocakları Aksaray İl Başkanı Ali Akbulut´´Şanlı Türk Bayrağımız ile ilgili yaşanılan dialog odatv ve benzeri manipüle odaklı haber sitelerine bırakılmayacak kadar önem arz etmektedir. Görüşmelerimizden sonra teşkilat masamıza bayrağımız geri asılmıştır. [caption id="attachment_2527" align="alignright" width="300"]Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı,Ali Akbulut Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı,Ali Akbulut[/caption] 28.12.2017 tarihinde www odatv com adlı internet sitesinden yayınlanan haberin ciddi bir manipülasyon olduğunu kamuoyu ile paylaşıyoruz.
Bahsi geçen internet sitesinin iddiasına göre Şemdinli kırsalında şehit düşen askerlerimiz ile ilgili herhangi bir dialog Rektör,Rektör Yardımcıları ve Dekan ile kurulmamıştır.
İslami İlimler Fakültesi´ndeki teşkilat masasından bilgi verilmeden kaldırılan Şanlı Türk Bayrağımız ile ilgili yaşanılan dialog odatv ve benzeri manipüle odaklı haber sitelerine bırakılmayacak kadar önem arz etmektedir. Görüşmelerimizden sonra teşkilat masamıza bayrağımız geri asılmıştır. Yanlı ve manipüle edilen bu haberdeki gibi Rektör,Rektör Yardımcıları ile herhangi bir muhattaplık kurulmamıştır. Bahsi geçtiği gibi şehitlerin aziz ruhu incitilmemiştir. İddia edildiği gibi ? Şehitleri anmak size mi kaldı?? ayarında hadsizce bir söz tarafımıza hiçbir yetkili tarafından sarfedilmemiştir. Kamuoyunu yanıltma ve yönlendirme amacı güderek ülkücülere karşı bir saf oluşturmayı hedefleyen bu satılık kalemleri bir kez daha uyarıyor ve kınıyoruz. Şehitlerin ve tüm milli mukaddesatın aziz savunucuları olarak bu durumu tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz. Ali AKBULUT Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı
 

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.