Başarılı Başkan Yardımcısı Tayfun çelik'e Çifte Görev

Başarılı Başkan Yardımcısı Tayfun Başkan’a Çifte Görev

HABER 22.08.2023 23:08:00
Başarılı Başkan Yardımcısı Tayfun çelik

Aksaray’ın Başarılı ve Çalışkan Belediye Başkan Yardımcılarından,Tayfun Çelik,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eğitim Yayın ve Personel Genel Müdürü Olarak Atandı.Tayfun Çelik Aksaray Belediye Başkanlığı görevine de devam edecek


Aksaray Belediye Başkanı DR Evren Dinçer’in A Takımında bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, Çevre  Ve Şehircilik Bakanlığında   Eğitim Yayın ve Personel Genel Müdürlüğüne  atandı.
Aksaray için gurur veren bu atama,ile Belediye Başkanlığı yardımcılığı boş kalacak endişesi yaşanırken, yeni bir sürpriz açıklama ile  rahat bir nefes alındı.
Çelik’in Çevre Şehircilik Bakanlığındaki görevi ile birlikte Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de sürdüreceği açıklandı.
Kendisine bağlı birçok birimden sorumlu olmaya devam edecek olan Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik Hafta içinde  belirli günlerde  Aksaray Belediye Başkanı olarak Aksaray’a hizmet etmeye devam edecek.
Yaklaşık 4.5 yıl Aksaray Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Tayfun Çelik, artık Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığında Eğitim Yayın ve Personel Genel Müdürlüğü görevini de  üstlendi.
Tayfun Çelik’in , Aksaray Belediyesinde  belediye başkan yardımcısı olarak görev yaptığı süre içerisinde,  kendisine bağlı birimlerde,başarılı çalışmalar yaparken,  yeni göreviyle birlikte hem belediye yönetimine olan katkısını sürdürecek hem de çevre ve şehircilik alanında yeni projeler ve çalışmaları hayata geçirilmesine katkı sağlayacak.
Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, sadece belediye Başkanlığı göreviyle değil,Aksaray Belediye spor ‘da önemli bir rol üstlenmişti
. Aksaray Spor’un başarılarına önemli katkılarda bulunarak B.A.L. şampiyonluğu ve TFF 3.Lig şampiyonluğunda büyük emeği geçmiş, Aksaray Halkına yaşatılan Şampiyonluk sevincinde de  büyük katkılar sağlamıştı.
Tayfun Çelik’in çifte görevi, hem Aksaray Belediyesi hem de çevre ve şehircilik Bakanlığında  yapacağı çalışmalar ile göz dolduracağı,Aksaray ile ilgili olacak çalışmaların daha da güçlenerek ilerlemesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. 
Başarılarıyla Halk arasında karşılık bulunan,Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in A takımında,önemli görevler üstlenen Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik'in Çevre Ve Şehircilik Bakanlığında Genel müdürlük görevine getirilmesi 
ve Aksaray Belediyesindeki çalışmalarına devam edecek olması şehirde büyük bir sevinç yarattı.Vatandaşlar her iki görevden dolayı Çelik’i tebrik ettiler.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.