BAŞARI LİSTELERİNDEKİ AKADEMİSYENLER BELGELERİNİ ALDI

BAŞARI LİSTELERİNDEKİ AKADEMİSYENLER BELGELERİNİ ALDI

HABER 12.12.2022 11:48:00
BAŞARI LİSTELERİNDEKİ AKADEMİSYENLER BELGELERİNİ ALDI

 

Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ) “En Etkili Bilim İnsanları” listesi ile “2021 Yılı Akademik Teşvik Puanı” listesinde yer alan öğretim üyelerine, düzenlenen törenle “Takdir Belgesi” takdim edildi.

“Son Yıllık” ve “Kariyer Boyu” şeklinde iki kategoride açıklanan “En Etkili Bilim İnsanları Listesi” içinde Doç. Dr. Talat Baran, Prof. Dr. Murat Kaya, Doç. Dr. Tolga Taner, Prof. Dr. Mustafa Işık ve Prof. Dr. Mustafa Yiğit yer alıyor. Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan ve atıflar bakımından ilk yüzde ikilik dilime giren bilim insanlarının olduğu liste Kasım Ayında kamuoyu ile paylaşılmıştı. “2021 Yılı Akademik Teşvik Puanı” listesinde ise Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş, Prof. Dr. Engin Deligöz, Prof. Dr. Hüseyin Ünlü, Doç. Dr. Volkan Soner Özsoy, Doç. Dr. Hakan Çelebi, Doç. Dr. Neşe Hayat Aksoy, Doç. Dr. Mustafa Öz, Dr. Öğr. Üyesi Mücahit Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Semra Kılıç Karatay ve Dr. Öğr. Üyesi Şuayip Karataş yer alıyor. Dokuz farklı çalışma alanından akademisyenlerin olduğu bu liste, ASÜ Akademik Personel Performans Değerlendirme Yönergesine göre, teşvik puanları esas alınarak hazırlanıyor.

ASÜ’de konuyla ilgili bir tören düzenlendi ve ilgili akademisyenler, Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün’ün elinden belgelerini aldı. 


BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu Aksaray’ın 2024 yılının ilk 4 aylık genel asayiş rakamlarını açıkladı

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ DERE VE GÖLETLERDE ERKEN LARVA MÜCADELESİ BAŞLATTI

AKSARAY BİLİM FESTİVALİ 7-8-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANI COŞKUN BAŞBUĞ, TÜRKİYE YÜZYILI VE ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATACAK

  • BIST 100

    10247,55%-0,86
  • DOLAR

    32,24% 0,00
  • EURO

    34,66% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,87% 0,13
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.