BARINAĞIN MİNİK ZİYARETÇİLERİ SOKAK HAYVANLARINA KUCAK AÇTI

BARINAĞIN MİNİK ZİYARETÇİLERİ SOKAK HAYVANLARINA KUCAK AÇTI

HABER 5.10.2021 12:15:00
BARINAĞIN MİNİK ZİYARETÇİLERİ SOKAK HAYVANLARINA KUCAK AÇTI


ÖĞRENCİLER SEVİMLİ DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde öğrencilerin ziyaret akınına uğradı. Gün boyunca yüzlerce öğrenci öğretmenleriyle birlikte barınağa geldi.
 
Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında öğrenciler hayvan barınağını ziyaret etti. Öğrenciler, Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde koruma altında bulunan sahipsiz hayvanlara kucak açtı. Gün boyunca ziyarete gelen öğrenciler, yanlarında getirdikleri mamalarla hayvanları besledi. 

Barınakta görevli memur ve öğretmenler, öğrencilere hayvanlara nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgi verdi. Öğrenciler, bakımları ve aşıları zamanında yapılmış, koruma altına alınan sokak hayvanlarına sevgi ve şefkat gösterdi. 

Çocukların sevimli dostlarına karşı ilgileri ve sevgileri, kalpleri yumuşattı. Barınak ziyaretinde memnun kalan öğrenciler, çağrıda bulunarak herkesin hayvanları korumaları ve sevgi beslemelerinin önemini vurguladı. 
 

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.