Balıkesir’de Büyük Gurur: Edremit Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

Edremit, 20 Ağustos 2024 – Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, en büyük hayallerinden birini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor. Bu yıl altıncısı düzenlenen Edremit Kitap Fuarı, 19 Ağustos Pazartesi günü kitapseverle

HABER 20.08.2024 15:10:00
Balıkesir’de Büyük Gurur: Edremit Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

Edremit, 20 Ağustos 2024 – Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, en büyük hayallerinden birini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor. Bu yıl altıncısı düzenlenen Edremit Kitap Fuarı, 19 Ağustos Pazartesi günü kitapseverlere kapılarını açtı. Edremit Altınkum Fuar Alanı’nda düzenlenen etkinliğin ilk akşamında binlerce kişi fuara akın etti.

Bu yılın onur konuğu olarak ünlü yazar Ahmet Ümit, açılışta yer alırken, tarihçi ve akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya “Yaşam Boyu Onur Ödülü” takdim edildi. Fuarın açılış konuşmasını yapan Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, etkinliğin Balıkesir ve Edremit Belediyeleri arasındaki iş birliğinin önemini vurguladı ve desteklerinden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a teşekkür etti.

Ahmet Akın, açılış konuşmasında, “Değerli hemşehrilerim, en büyük hayallerimden biri, Edremit Belediyesi ile 74 yıl sonra kazandığımız Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte bir etkinlik düzenlemesiydi. Bu yüzden fuarımıza her türlü desteği sağladık. Bunun için onurlu ve gururluyum” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Balıkesir’in Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti.

Fuar, 7 gün boyunca 41 söyleşi ve 60 yayınevi ile kitapseverleri ağırlayacak. Edremit’in simgelerinden Sabahattin Ali’nin anısına düzenlenen etkinlikte, katılımcılara en az üç kitap almaları çağrısında bulunuldu. Fuar, 25 Ağustos Pazar akşamı sona erecek.

Edremit Kitap Fuarı: Türkiye’nin kültürel zenginliğine katkı sağlamayı amaçlayan bu önemli etkinlik, yerel kalkınmanın ve edebiyatın buluşma noktası olmayı hedefliyor.

 

 

 


Aksaray’da Mevlit Kandili Coşkusu: Camiler Doldu Taştı

Aksaray'da Yöresel Ürünler ve Çağ Kebabı Festivali Büyük İlgi Gördü

Aksaray’da Siyaset Yeniden Şekilleniyor: Ali Karakuş, Yavuz Ağıralioğlu’nun Kuracağı Partinin Aksaray İl Başkanı Oldu

Aksaray’da Teknofest Coşkusu Başladı: Selçuk Bayraktar ve Vali Kumbuzoğlu Yarışmaları İzledi

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, "TÜM İSLAM ÂLEMİNİN VE HEMŞEHRİLERİMİN MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

Teknofest Roket Yarışmaları Aksaray’da Başlıyor: Selçuk Bayraktar Aksaray’da

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Filistin İçin Gıyabi Cenaze Namazında Ön Saflardaydı

  • BIST 100

    9671,51%-0,14
  • DOLAR

    33,89% 0,05
  • EURO

    37,68% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2822,22% 0,46
  • Ç. ALTIN

    4526,23% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.