BAKAN VARANK ASÜ REKTÖRÜ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

BAKAN VARANK ASÜ REKTÖRÜ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

HABER 3.06.2022 17:22:00
BAKAN VARANK ASÜ REKTÖRÜ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Aksaray’da düzenlenen bir dizi etkinliğe katıldı. Etkinliklerin bir bölümü Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

ASÜ’deki törenler öncesinde Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret eden Bakan Varank, üniversitelerin sanayi, teknoloji ve üretimin önemli bir parçası olduğunu vurguladı. Burada Bakan Varank’a kampüsteki son durum hakkında bilgiler veren ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, gerek eğitim-öğretim gerek Ar-Ge gerek sanayi ile entegrasyon gerek şehirle ilişkiler gerekse çevre konularında ASÜ’nün istikrarlı biçimde yükseldiğini söyledi. ASÜ’nün tüm bunların yanında spor ve sağlık alanında ihtisaslaştığını ve bu alandaki çalışmaların da verimli biçimde ilerlediğini dile getiren Prof. Şahin, “Ülkemizin ve şehrimizin aydınlık yarınları için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Kısa açıklamanın ardından Rektör Şahin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a ziyareti anısına bir plaket takdim etti. 

Ziyaretin ardından ASÜ Konferans Salonu’nda 41 Fabrikanın Toplu Açılış Töreni ve 2022 Yılı Mali Destek Programı Protokol İmza Töreni düzenlendi. 

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.