BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’DAN AKSARAY’IN ULAŞIM PROJELERİNE TAM DESTEK

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’DAN AKSARAY’IN ULAŞIM PROJELERİNE TAM DESTEK

HABER 8.07.2021 15:44:00
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’DAN AKSARAY’IN ULAŞIM PROJELERİNE TAM DESTEK

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile birlikte Aksaray’ın ulaşımını ilgilendiren konuları aktarmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Şehre ulaşım alanında yeni yatırımlar kazandırmak ve vatandaşların beklentilerini karşılamak adına geçtiğimiz günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında birtakım ziyaretler yapılmıştı. Bu ziyaretlerde şehrin genelinde bulunan Karayolları ağındaki yolların durumu ile Karayolları ağına alınması gereken yollar, şehir giriş-çıkışının düzenlenmesine yönelik yapılan projeler ve ilçe bağlantı yollarının yapılması konuları masaya yatırılmıştı. 
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ve Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun Bakan Karaismailoğlu’na yaptıkları bu ziyarette de üzerinde çalışılan ulaşım konularında gelinen son noktalar değerlendirildi. 
Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu ifadeleri kullandı; ‘’Milletvekilimiz Sayın Cengiz Aydoğdu ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettik. Şehrimizi geliştirecek, büyütecek ve vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlayacak birçok konuyu görüştük. Şehrimizin ulaşımını ilgilendiren konularını geçtiğimiz günlerde yaptığımız bazı ziyaretlerde dile getirmiştik ve üzerinde çalışmalara başlamıştık. Bugün yaptığımız ziyaret ile de Sayın Bakanımızla şehrimizin ulaşımı noktasında yürütülen çalışmaların istişaresini gerçekleştirdik. Sayın Bakanımızdan şehrimizin geleceğini ilgilendiren çalışmaların yapılması noktasında yeni projelerin sözünü aldık. İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Bakanımıza ve Milletvekilimize teşekkür ediyorum.’’


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.