Bakan Varank, Meclis'e TOGG'la geldi

Bakan Varank, Meclis'e TOGG'la geldi

GÜNDEM 11.12.2022 10:49:12
Bakan Varank, Meclis

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Meclis'e yerli otomobil Togg ile geldi. Bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın bütçesi Genel Kurul'da görüşülecek.

ANKARA (İGFA) - Sanayi ve Teknooji Bakanı Mustafa Varank, "Bu gururu vatandaşlarımız görsün istedik" diyerek TBMM'deki bütçe görüşmelerine yerli otomobil Togg ile geldi.

Togg'un test araçlarından biri olduğunu ifade eden Bakan Varank, seri üretim bandından çıkan bir araç olduğunu belirterek, tip onayı alındığında satışa hazır hale geleceğini belirtti. Şubat ayında nasıl bir satış yapılacağını belirten Bakan Varank, Mart ayından itibaren de satışa çıkacağını söyledi.

Bakan Varank, Togg'un 'vizyon proje' olduğunu kaydetti. Meclise gelene kadar, Pazar sabahında yollarda ilgiyle karşılaştıklarını söyledi.

https://twitter.com/varank/status/1601839961871101952
Anahtar Kelimeler: bakan varank meclis'e togg'la geldi

Aksaray’da Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Türk Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanı Taner Kara, 18 Yıllık Sendikacılık Görevini Bırakıyor

Aksaray Üniversitesi ve Kırıkkale Üniversitesi iş birliğiyle bilim ve kalite buluşması gerçekleşti

Aksaray’da Tek Taraflı Trafik Kazası: 2 kişi yaralandı Yaralandı

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

  • BIST 100

    10922,86%-0,52
  • DOLAR

    42,43% 0,16
  • EURO

    48,91% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5537,05% -0,30
  • Ç. ALTIN

    9229,23% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.