Bakan Özer açıkladı... Öğretmenlere 'ev'inde yüzde 50 indirim!

Bakan Özer açıkladı... Öğretmenlere 'ev'inde yüzde 50 indirim!

GÜNDEM 15.09.2022 14:29:14
Bakan Özer açıkladı... Öğretmenlere

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilmeleri için yeni düzenleme yaptıklarını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaptığı yazılı açıklamada, öğretmenevlerinden öğretmenler için yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Bakan Özer, bakanlığın internet sitesinde yer alan açıklamasında, öğretmenelrin kendilerine ilettiği talepleri değerlendirerek onların çalışma koşullarını iyileştirmek için adım atmaya devam ettiklerini söyledi.

Öğretmenlerin istekleri arasında bulunan öğretmenevlerinden diğer kamu personelinden daha yüksek bir indirimle faydalanmak isteklerini gündeme aldıklarını kaydeden Bakan Özer, " Bu yönde yeni bir adım attık. Düzenlemeye ilişkin yazıyı illerimize gönderdik. Bugünden itibaren öğretmenlerimiz, öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimle konaklayabilecek" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı, Konya Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Katıldı

AKSARAY’IN ULAŞIMINA NEFES ALDIRACAK DEV PROJE: YENİ ÇEVRE YOLUNDA HIZLA İLERLENİYOR

Aksaray’da Yeni Girişim: HM Çelik Kapı Sistemleri Hizmete Açıldı

İYİ Parti Aksaray Teşkilatından Polis Teşkilatına Anlamlı Ziyaret

ASÜ'de protokol ve görgü Kuralları Anlatıldı

Türkiye Şampiyonu Kayra Nil Çelikkkanat ASÜ’nün gururu oldu

BAŞKAN DİNÇER’DEN POLİS HAFTASI KAPSAMINDA ZİYARET

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    37,90% 0,30
  • EURO

    42,94% 1,61
  • GRAM ALTIN

    3957,95% 2,25
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.