Bakan Karaismailoğlu, Kızılcahamam'da

Bakan Karaismailoğlu, Kızılcahamam'da

GÜNDEM 27.02.2021 14:08:43
Bakan Karaismailoğlu, Kızılcahamam

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kızılcahamam Tüneli açılışı öncesinde Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'ı makamında ziyaret etti.
Bakan Karaismailoğlu'nu Kızılcahamam Belediye Hizmet Binası önünde AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Fatih Şahin, Lütfiye Selva Çam, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekilleri, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri ve Kızılcahamam Belediyesi birim müdürleri karşıladı.
Karşılaşmanın ardından Bakan Karaismailoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Acar'ı makamında ziyaret etti.  Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, iki yıllık süre zarfı içinde ilçeye yapılan yaklaşık 200 milyonluk yatırımlardan bahsederek ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve teşekkür etti.
Kızılcahamam’ın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Karaismailoğlu, “Bilindiği üzere partimizin istişare toplantıları da Kızılcahamam’da yapılıyor. Kalkınmayı doğudan batıya, kuzeyden güneye eşit olarak dağıtmak, yatırımlarımızı herkes için ulaşılabilir hale getirmek için çalışıyoruz. İnandığımız yolda ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz" diyerek yanındaki heyet ile birlikte Kızılcahamam Tüneli açılışına geçti.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.