Bakan Akar: 3 ayda 340 terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Akar: 3 ayda 340 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM 2.04.2023 14:37:34
Bakan Akar: 3 ayda 340 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, son 3 ay da 340 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

ANKARA (İGFA) - Deprem bölgelerinden Hatay'da Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve MSB Yardımcıı Şuay Alpay ile faaliyetlerini sürdüren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit aileleri ve gazilerle yaptığı iftarda terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda da bulundu.

Bakan Akar, terörle mücadelenin artan şiddette, taarruzi bir ruhla azim ve kararlılıkla devam ettiğine dikkati çekerek, Mehmetçik'in son 3 ay içinde 340 teröristi etkisiz hâle getirdiğini söyledi.

"Bunların arkasında kim olursa olsun ister silah, ister helikopter, ister mühimmat, ister para versinler, teröristleri etkisiz hâle getirmekte kararlıyız" diyen Bakan Akar, "Terörist neredeyse hedefimiz orası. İnanıyoruz ki asil milletimizin sevgisi, güveni ve duası bizimle beraber oldukça bizim yenemeyeceğimiz zorluk, aşamayacağımız engel yok! Bizim binlerce yıllık tarihimizden süzülüp gelen millî, manevi, mesleki değerlerimizle birlikte anayasa çerçevesinde, yasalar doğrultusunda mücadelemiz aralıksız sürüyor" diye konuştu.

Bakan Akar,  "asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerden dolayı mağdur olan vatandaşlara yardımcı olmak, onların acılarını dindirmek, yaralarını sarmak için devlet ve millet olarak ilk andan itibaren çalışmaların sürdüğünü kaydetti. 

YEMEK FABRİKASI PROJESİNİN TEMEL BETONU TAMAMLANDI

TUZ GÖLÜ'NDEN GELEN SON RESİMLER KURAKLIĞI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

AK PARTİ AKSARAY’DA ÜYE REKORU KIRDI!

Aksaray Jandarmasından Kurban Bayramı Öncesi Uyarı

Aksaray Müteahhit İş İnsanları Birliği Kuruldu: Ramazan Aygül Başkan Seçildi

ASÜ’lü güreşçilerden Ünilig Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı

AKSARAY BELEDİYESİ TARIM ARAZİLERİNDE VERİMİ ARTIRMAK İÇİN GÜBRELEME ÇALIŞMASINA BAŞLADI

  • BIST 100

    9461,81%-0,55
  • DOLAR

    38,83% -0,02
  • EURO

    44,12% 0,60
  • GRAM ALTIN

    4139,17% 0,74
  • Ç. ALTIN

    6689,48% 0,96

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.