Babacan: Demokrasi mi, otokrasi mi diyeceğiz!

Babacan: Demokrasi mi, otokrasi mi diyeceğiz!

SİYASET 18.04.2023 14:31:50
Babacan: Demokrasi mi, otokrasi mi diyeceğiz!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Mayıs seçimlerinin aslında bir referandum niteliğinde olduğunu belirtti

ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs seçimlerinin aslında bir referandum niteliğinde olduğunu belirten Babacan, "Demokrasi mi otokrasi mi diyeceğiz? Bereketli, huzurlu sofralar mı, kilosu 30 liraya çıkan soğan mı? Herkesi kucaklayan bakış mı, kendinden olmayan herkese terörist diyen nobran dil mi? Gidenlerin koşa koşa geri döndüğü bir ülke mi olacağız, yoksa vatandaşlarının terk ettiği bir ülke mi? Buna karar vereceğiz" diye konuştu.

14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde sandık güvenliğinin tam sağlamak için hazırlıklar yaptıklarını anlatan Babacan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarını söyledi. Babacan, önümüzdeki seçimlerin aslında bir referandum niteliği taşıdığını vurgulayarak, hiçbir kesimin kazanımlarını kaybetmeyeceğini, aksine hak ve özgürlüklerin herkes için artacağını kaydetti.

https://youtu.be/9pqad26yx_0

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.