Babacan AFAD'da Fuat Oktay'la görüştü... Babacan deprem bölgesine gidiyor

Babacan AFAD'da Fuat Oktay'la görüştü... Babacan deprem bölgesine gidiyor

GÜNDEM 7.02.2023 21:28:44
Babacan AFAD

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AFAD Başkanlığı’na giderek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve AFAD Başkanı Yunus Sezer’den deprem bölgesiyle ilgili bilgi aldı. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Babacan, 8 Şubat Çarşamba günü deprem bölgesine gideceğini söyledi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı AFAD Başkanlığı'nda ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaşanan deprem felaketine ilişkin kendilerine ulaşan ve teşkilatın yanı sıra yereldeki sorunları iletti.

Basına kapalı görüşme sonrası açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye'nin 11 ilini kapsayan geniş bir alanın olumsuz etkilendiğini belirterek, devletin mutlaka yerel yönetimlerle ve sivil inisiyatiflerle birlikte çalışması gerektiğinin altını çizdi. Kamu ile özelin iş birliği ve iyi bir koordinasyon içinde çalışması gereken bir dönemde olduklarını vurgulayan Babacan, "Biz de DEVA Partisi olarak tüm teşkilatımızla beraber yaptığımız çalışmaların merkezi hükûmet birimleriyle ve yerel yönetimlerle beraber nasıl entegre edilebileceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Umarım ki faydalı olmuştur" diye konuştu.

Öte yandan afet bölgesine 8 Şubat Çarşamba günü gideceğini açıklayan Babacan, “Yarından itibaren bizzat deprem bölgesinde gelişmeleri yerinde, arkadaşlarımızla beraber izlemeye başlayacağız. Genel merkezimizden yedi ayrı ekip tüm illere, 11 ile gitmeye başladı. Onları o illere yönlendirdik. Ben de Adana, Osmaniye, Hatay bölgesinden başlamak üzere, zaman içerisinde değişkenlik gösterebilecek bir program dahilinde 8 Şubat'tan itibaren deprem bölgesinde olacağım” dedi.

Aksaray Üniversitesi ve TİKA’dan Moldova’da Eğitim Atağı

DAĞILGAN’DA ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLÜYOR

Aksaray'da Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütüne Büyük Darbe: 15 Gözaltı, 4 Tutuklama

BAŞKAN DİNÇER’İN SEÇİM VAATLERİNDEN BİRİ DAHA HAYATA GEÇİYOR

VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR

AKSARAY’DA GENÇLİK PARKI İLE KÜLTÜRPARK’I BİRLEŞTİREN YAYA ÜST GEÇİDİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Aksaray'da Narkotik Operasyonları: 25 Gözaltı, 4 Tutuklama

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    38,04% 0,36
  • EURO

    43,27% 0,28
  • GRAM ALTIN

    4078,02% 0,40
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.