AVRUPA SPOR HAFTASINDA ASÜ’LÜLER TEKVANDO GÖSTERİSİ YAPTI

Spor ve sağlık alanında ihtisaslaşan Aksaray Üniversitesi (ASÜ), bir yandan alana ilişkin bilimsel projeler üzerinde çalışmalar yapıyor diğer yandan spor-toplum ilişkisinin güçlenmesi için etkinlikler gerçekleştiriyor.

HABER 25.09.2020 14:13:00
AVRUPA SPOR HAFTASINDA ASÜ’LÜLER TEKVANDO GÖSTERİSİ YAPTI

ASÜ Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, her yıl Eylül ayının son haftasında kutlanan “Avrupa Spor Haftası” etkinliklerine, ASÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı tekvando gösterisi ile katılım sağladı. Hafta kapsamında sporun bireyler ve toplumlar üzerinde sağladığı fiziki ve psikolojik olumlu etkilerin anlatılmasının yanı sıra, günlük hayatın bir rutini haline getirilmesinin önemine dikkat çekiliyor. Öte yandan gençlerin farklı sportif etkinliklere yönlendirilmesi de amaçlanıyor. Türkiye’nin tüm illerinde, eş zamanlı yapılan etkinlikler kapsamında ASÜ öğrencileri de bir tekvando gösterisi sundu. Denge, hız, koordinasyon, güç ve çeviklik gerektiren hareketleri büyük bir ustalıkla icra eden ASÜ’lüler, izleyenlerin beğenisi topladı.

 

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor ve sağlığın ASÜ’nün ihtisas alanı olduğunu anımsatarak, gerek bilimsel gerek ekonomik gerekse toplumsal bakımdan, sürecin her aşamasını titizlikle takip etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.