ATSO ÜYE HİZMET MERKEZİ TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ATSO ÜYE HİZMET MERKEZİ TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HABER 24.09.2020 15:01:00
ATSO ÜYE HİZMET MERKEZİ TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Chemnitz Ticaret Odasının Üye Hizmet Merkezi Projesinin tanıtım toplantısı COVİD-19 nedeniyle zoom programı üzerinden gerçekleşirken, toplantıya Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Chemnitz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Konya ve Aksaray’ın basın mensupları katılım gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, yaptığı açıklama da; “ Üyelerinin sürdürülebilir rekabet gücünün ve kurumsal vizyonunun artırılması, bölge ve Türkiye ekonomisinin dünya ölçeğinde geliştirilmesi vizyonu ile yola çıkan Konya Ticaret Odası, Avrupa Birliği'nin finansal desteği ile “Üye Hizmet Merkezi” projesini geliştirmiştir. Bu projenin temel amacı, Konya Ticaret Odası ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet kapasitesinin artırılması ve böylece üyelere daha iyi hizmet verebilmelerini sağlamaktır. Konya Ticaret Odası, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Almanya’dan Chemnitz Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortaklığında gerçekleştirilen proje ile Konya Ticaret Odası’nda ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda ayrı ayrı ‘Üye Hizmet Merkezi’ kuruldu. Üye Hizmet Merkezi’nin misyonu, Konya ve Aksaray bölgesinde faaliyet gösteren iş adamları ve sanayicilerin Odaların faaliyetleri ve iş dünyasına ilişkin farklı alanlarda bilgi ve destek alabilecekleri ve ayrıca ulusal düzeyde bu alanda etkili bir hizmet sağlayıcı modeli oluşturan bir İş Geliştirme ve Destek Masası olmaktır. Üye Hizmet Merkezi Odanın üye ile temas eden ilk noktası olacaktır. Burada amaç Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemini uygulayarak üye taleplerinin mümkün olduğunca servislere çıkmadan Üye Hizmet Merkezi’nde hızlı ve doğru bir şekilde karşılanmasıdır. Proje kapsamında öncelikle Konya ve Aksaray’daki Üyelerin / üye olmayanların Odaların faaliyetleri ile ilgili ihtiyaç ve sorunları ile iş hayatına ilişkin bilgilere ulaşmada beklenti ve önerilerini anlamak amacıyla Üye İhtiyaç Analizi Anket Çalışması gerçekleştirildi. Konya’da 1000, Aksaray’da ise 250 firmaya uygulanan anket sonuçları değerlendirilerek Araştırma Sonuç Raporları hazırlandı. Bu rapor sonuçları Konya Ticaret Odası ve Aksaray Ticaret Odası’nda kurulacak Üye Hizmet Merkezlerinin hangi hizmetlere öncelik vermesi gerektiği konusunda bilgi sağladı. Proje kapsamında, Konya Ticaret Odası ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişlerinde Üye Hizmet Merkezi ofisleri oluşturuldu ve tefriş edildi. Konya Ticaret Odası Üye Hizmet Merkezinde 4 personel, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Üye Hizmet Merkezi için 1 personel, “Üye Hizmet Merkezi Temsilcisi” olarak görev yapmaya başladı. Üye Hizmet Merkezi Temsilcilerine, proje kapsamında işin gerektirdiği yeterliliklere sahip olacak şekilde 10 farklı başlıkta Kişisel Gelişim Eğitimleri verildi. Sonrasında ise temsilciler, Odaların faaliyetlerini uygulamalı olarak görmeleri amacıyla Oda Birimlerinde oryantasyon programına tabi tutuldu. Üye Hizmet Merkezi öncelikle üyelerin Odaya gelmeden işlemlerine ilişkin bilgiyi alabileceği bir Çağrı Merkezi hizmeti verecektir. Bu amaçla, Üye Hizmet Merkezi’nde kullanılmak üzere Üye İlişkileri Yönetimi ve Çağrı Merkezi Yazılımı tasarlanmıştır. Üye Hizmet Merkezi Yazılım Sistemi, Odaların ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilmesi amacıyla özel olarak tasarlanmıştır” Dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ise toplantıda yaptığı konuşmasında; “Konya Ticaret Odasının Öncülüğünde, Chemnitz Ticaret ve Sanayi Odası ile Odamızın 2019 Yılında Hayata Geçirilen, Avrupa Birliği projesi olan üye hizmet merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum. Yıllardır üyelerimizin en büyük ihtiyaçlarından birisi iletişim noktasında tek çatı altında buluşabileceği bir yapı oluşturabilmekti. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak hayata geçirilen bu proje, üyelerle iletişim noktasında son yılların en verimli projesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Projenin hayata geçmesi ile birlikte üyelerimiz herhangi bir sorun öneri talep bilgi noktasında tek bir kanal aracılığı ile odamıza ulaşabilecek ve bu kanal aracılığı ile zamandan tasarruf ederek işlemlerini yaptırabilecekler.

Bu Projenin Bütçe Noktasında Avrupa Birliğinin Finansal Desteği ile ortaya çıkması da ayrı bir önem arz etmektedir. Oda faaliyetleri, güncel duyurular, iş kurma süreçleri ve gerekli belgeler, yatırım alanları, devlet destekleri ve iştirakler başlıkları altında hizmet verecek olan üye hizmet merkezimizde, proje kapsamında ışın gerektirdiği yeterliliklere sahip olacak şekilde 10 farklı başlıkta kişisel gelişim eğitimleri verilen personelimiz tarafımızdan yönetilecektir. Bu düşünceler ile üyelerimize odaya gelmeden çağrı merkezimiz üzerinden hizmet verecek olan üye hizmet merkezimizin hayırlı olmasını diliyor, projenin sahibi Konya Ticaret Odasına ve sayın yönetim kurulu başkanı Selçuk Öztürk’e desteklerinden ve odamız ile yaptığı iş birliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” Dedi.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.